美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

因為有優惠,所以今日在萬寧買左佢既產品同埋今晚開始用,仲送左5張50蚊護膚品coupon, 希望可以改善到色斑啦!

1)Facial cleanser 温和潔面啫喱 (home peel treatment) ~ 都幾舒服乾,暫時ok

2)Gel Plus 更生活膚啫喱面膜 (home peel treatment) ~ 係這產品既皇牌,揸落塊面好大滲天拿水味咁,好在又無拿面,返而揸在背脊既暗蒼就有d拿,不過上網搵過資料有小小拿係正常因為有果酸成份,即係開始做緊野!用後皮膚有光澤幾好,但就無乜點白到!

3)Enlighten Illuminating serum 淨白精華素 ~ 揸落塊面都幾易推開,但第一晚用未知係未有改善!

4)Enlighten pigment controller 淡斑修護霜 ~ 吱出來黃黃地色,都係第一晚用未知有冇改善,我諗用一輪就知道得唔得!

禁止訪問

侯爵府

回覆:NeoStrara 用後感

Gel plus幾好,搽暗瘡、去角質都得

侯爵府

引用:因為有優惠,所以今日在萬寧買左佢既產品同

原帖由 MingMami 於 13-07-21 發表
因為有優惠,所以今日在萬寧買左佢既產品同埋今晚開始用,仲送左5張50蚊護膚品coupon, 希望可以改善到色斑 ...
Gel plus好用!!

男爵府

引用:我都想買,但吾知好吾好用

原帖由 toshan 於 13-07-22 發表
我都想買,但吾知好吾好用
我都係因為佢有優惠,所以先心急想快d買來用, 潔面啫喱買兩件75折做到21/7,即場同人share左所以買!

Gel plus comment 網上comment又好似幾好,所以想試,呢支最唔底,正價買$258,其實我忍手星期二買就可以用coupon減50蚊架啦!

另外果兩支而家用萬寧分可以用優惠價買,優惠做到25/7,如果而家唔買到想買時正價又覺得唔底買,最後買埋!

今朝睇塊面好有光澤,美白果兩支話用14日見到效果,希望得啦!

所以潔面果支最遲今日買係最底,兩支有75折,你買左再等明天23/7買gel plus 就可以用到50蚊coupon啦!

男爵府

引用:Gel+plus幾好,搽暗瘡、去角質都得

原帖由 Dot0716 於 13-07-22 發表
Gel plus幾好,搽暗瘡、去角質都得
我暫時都覺得幾好喎,光澤左!

其實上網搵到有jm在yahoo買佢既果酸peel treatment (35%) 話好得,出面美容院都係用佢,但我怕自己控制得唔好時間落中和液會爛面,所以唔會考慮住,用埋呢set再睇下先!

男爵府

引用:Quote:原帖由+MingMami+於+13-07-21+發表因

原帖由 tpcmela 於 13-07-22 發表

禁止訪問

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

請問 Gel plus 點用!

公爵府

tpcmela 發表於 13-7-22 00:32

請問GEL PLUS 點用!

侯爵府

引用:Quote:tpcmela+發表於+13-7-22+00:32+Gel+p

原帖由 ha-ppyday 於 13-07-22 發表
請問GEL PLUS 點用!
洗完面直接搽上面

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

I 大蚊豬   

男爵府

引用:請問+Gel+plus+點用!+

原帖由 ha-ppyday 於 13-07-22 發表

請問 Gel plus 點用!
揸面15分鐘然之後洗面,如身體上有暗蒼位置可以沖完涼後揸上暗蒼位不用清洗,話會好快謝!

公爵府

回覆 MingMami 的帖子

謝謝!

禁止訪問

回覆:NeoStrara 用後感

大宅

引用:因為有優惠,所以今日在萬寧買左佢既產品同

原帖由 MingMami 於 13-07-21 發表
因為有優惠,所以今日在萬寧買左佢既產品同埋今晚開始用,仲送左5張50蚊護膚品coupon, 希望可以改善到色斑 ...
OK 有效果 不果一定要保濕 同埋個人認為杏仁酸好過佢 下次用完 推介你試下

男爵府

引用:Quote:原帖由+MingMami+於+13-07-21+發表因

原帖由 tiffytiffy2002 於 13-07-22 發表
OK 有效果 不果一定要保濕 同埋個人認為杏仁酸好過佢 下次用完 推介你試下

...
杏仁酸係咩來架?
有冇相睇下呀?

大宅

原帖由 tiffytiffy2002 於 13-07-22 發表

...
我都想知

大宅

我用dr wu 個隻, 萬0有架,得閒望下, 我覺得溫和過gel plus,唔錯 

男爵府

引用:回覆+MingMami+的帖子我用dr+wu+個隻, 萬

我用dr wu 個隻, 萬0有架,得閒望下, 我覺得溫和過gel plus,唔錯 
我都聽過有其他人講過gel plus都幾剌激,但暫時用過一次好在無那面!

想問dr wu幾錢架?都係果酸面膜?

首頁

尾頁

跳至