單親天地

跳至

首頁
45678...56

尾頁

別墅

Re: 贈送 / 徵求孩子用品請進

贈送
Baby car suitable for (0-18 months).
Self collect at Tokwawan.
If interest, pls PM me.

男爵府

萬朝no.3 sample x 6 and coupon.
given out....sorry

子爵府

送出嘉寶米糊一罐 (十一月到期) [已送出]

伯爵府

送出 6m-1歲女童衣服,(冬天)....已送
還有d大肚衫....已送
Hang Hau (Bus Stop)自取

大宅

送出:
教育出版社LEARN WITH FUN ENGLISH Unit3 CD
送給有需要人仕,可幫助小朋友在家自行温習
仲有幾條大肚裙(已送出)
不過要天水圍自取

別墅

有o的半歲大bb女衫(長"就"底衫同小量面衫+口水肩)想送出比有需要媽咪, 地鐵或火車站取, thanks! (HOLD)

男爵府

代單親媽咪搵~網床, 門爛
如有, pls pm me

另本人有4包nestle既奶米40g sample送出(適合4個月or over既bb), 有興趣請pm我...tks

民房

你地好,我個bb將會在05年1月出世,可否送一些bb用品給我??many thanks!!

大宅

送出
雀巢奶/米粉sample 4包 & coupon 4 張
初生拳套 2對
口水肩 2條
1 歲半至2歲 幼兒秋冬天衣物

以上粉嶺、港島自取 或 郵寄(附回郵信封)

pls pm
我的寶貝女朗朗在5月25日早上7:40分出左世.仍然是全人奶bb,唔肯飲奶粉的體重記錄
5/25 --2.7kg   43cm         6/1   --
6/5   --2.76kg                   6/11 -3.02kg
6/18 --3.3kg                     6/28 -3.75kg
7/5   --4.1kg   58cm         8/5   --5kg
10/4 --6.06kg                  12/6 -- 6.46kg
無磅好耐啦,費事磅,反正都係xs碼,我個女食得行得睡得玩得排牙仲好駛得,又好精力過d大人,足以累死你,磅數仲算d咩呢

大宅

我有小孩滑梯一條,合1至6years old. (Hold)

天水圍取.

大宅

送出3-12個月BB衣物一大袋給有需要的媽媽
火炭火車站交收(己送出)

別墅

送出3-12個月BB衣物一大袋給有需要的媽媽 (已送出)
請pm.

伯爵府

好媽媽勳章

送Gerber米糊coupon一張(可免費換一罐300gGerber米糊)。要買$50Gerber食品或用品,憑發票,到九龍灣或銅鑼灣換。PM我

複式洋房

送出:

惠氏S26 (400gram) x 3 (已送出)
金裝美素力 (400gram) x 2(已送出)
乳墊2盒(已送出)
大肚褲3條
少量初生bb內衣(已送出)

MTR站交收

水晶宮

送出一袋初生bb衫和少許初生bb玩具
(大埔區)
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

民房

各位好~我個bb係明年3月出生~但我唔知要預備d咩?同埋我個bb係冇爸爸~自己又冇野做~唔知點算好~希望各位有心人可以幫下我~十萬個thx~~

水晶宮

希望送給真正有需要的媽媽一盒亨氏營養米粉
第二階段合6個月以上

急:因11月17日到期
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

別墅

幫朋友徵求以下:
男孩4歲小童的三輪單車有冇媽媽贈送或出讓呢?
17-18cm男孩波鞋仔平價出讓或贈送呢?
有請pm我~

男爵府

送出給單親..
小量全新玩具/用品合1-2歲
愛思康方便條 4條

屯門

(己送)
我想我應該應該不會愛你 
為了要努力 努力的不愛你
所以我讓自己那麼喜歡你
這樣你就不忍心和我分離