夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

面對住一個插支刺落我心嘅男人,我仲要每日對住你好似無事發生,但係個心痛到好似裂咗咁。 以為你真的改過,原來一切都係大話!點解?
好,既然你要繼續同佢玩地下情,我就要引蛇出洞,唔好怪我到時會做啲咩!你不仁我就不義!

珍珠宮

引用:面對住一個插支刺落我心嘅男人,我仲要每日

原帖由 jessicayin 於 13-08-11 發表
面對住一個插支刺落我心嘅男人,我仲要每日對住你好似無事發生,但係個心痛到好似裂咗咁。 以為你真的改過 ...
支持您,既然佢死性不改,立得幾多立幾多

男爵府

agree! 你做初一我做十五, 一於送頂 green hat 比佢

大宅

unasze 發表於 13-8-11 12:50
agree! 你做初一我做十五, 一於送頂 green hat 比佢
下?這樣報復真的會令自己開心、釋懷嗎?

男爵府

回覆 unasze 的帖子

將佢最鐘意的物品賣曬佢
把他的所有衣服損曬出去, 內褲丟去垃圾站.

複式洋房

面對住一個插支刺落我心嘅男人,我仲要每日對住你好似無事發生,但係個心痛到好似裂咗咁。 以為你真的改過 ...
支持,唔可以俾佢得寸進尺
我有本錢都會玩大佢
睇你講大話講得咁過癮啦

伯爵府

Support!! 加油!

公爵府

陪月勳章 畀面勳章

回覆:你不仁我不義

冷靜啲,你重想要同個老公一齊就唔好咁激動!如果佢地愛到難捨難離,你去引個女人出黎,唔知會做啲咩,你老公分分鐘想都不想叮走你,你後悔都無用!除非你打算一拍兩散,將賤男送比小三啦,否則你咁做對件事無幫助!小三分分鐘變成受害者,令你老公更可憐佢!雖然我唔知點可以解決,但咁做你除左一刻發洩到情緒之後,蝕底的人會是你!停一停,諗一諗,到底你是想要個老公,還是一啖氣!

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆:tc001039 的帖子

同意,諗清楚自已嘅想點先,唔好做令自己後悔嘅事

大宅

BK Milk勳章

回覆 jessicayin 的帖子

放手,對你最好

大宅

引用:agree!+你做初一我做十五,+一於送頂+green+

原帖由 unasze 於 13-08-11 發表
老實說,我不會比綠帽佢,我不會做一些影響自己名譽掃地的事。

大宅

引用:同意,諗清楚自已嘅想點先,唔好做令自己後

原帖由 zaza0427 於 13-08-11 發表
同意,諗清楚自已嘅想點先,唔好做令自己後悔嘅事
不是我自己做,只是利用現今科技發達,令到這個不要臉的女人,不能在這個圈子再立足已足夠!

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

support!!!

大宅

Support,呢d賤婦唔知醜字點㝍!但你如果不是打算和賤男分開便不要這樣做!因為賤婦會因為你令佢冇面而更加立心破壞你們!小心處理呀!

大宅

有冇策略?Support 你

子爵府

回覆 jessicayin 的帖子

小三固然可恨,但是男人更差勁。如你要這段婚姻可以繼續走下去,就不能再去把時間浪費在小三身上,問題的關鍵是男方,如他不找小三,願意向對方說分手,用冷靜平和手法去好好處理小三,那你也不必這樣難過。
mc <()>

洋房

你老公食滑你,知你唔會做D咩出嚟!你先針對番你老公本人!通街都喺女人!你捉得幾多個!冷静D!諗下要點做啦!!!

大宅

jessicayin 發表於 13-8-11 10:14

what will you do ???

男爵府

引用:agree!+你做初一我做十五,+一於送頂+green+

原帖由 unasze 於 13-08-11 發表
好無聊的報復

別墅

以仇報仇,到最後最傷的係你自己。

我試過,一d都唔快樂。
執著於報仇,其實只會同自己過唔去,
每日憂心對方傷得夠不夠,
自己害得他多不多,
害得到,你又覺得害不夠,
害不到,你只會更墮落。

然後你將明明可以用來換取/尋找未來的時間,
全部都奉獻比呢個衰人,
用自己有限的青春換取對方一時的後悔,
值得嗎?

放過別人等同放過自己,
能夠原諒別人係你自己既福氣。