自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章

-
***生於這世代........有點措手不及***
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
幫助別人不求回報,難度簡單一句"多謝"也沒有 ?為人父母者,不覺得可恥 ?還是你心裡是冷漠世界 ?!

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

伯爵府

醒目開學勳章

hihiwin 發表於 13-8-31 21:32
回覆 Sweet@family 的帖子

LED la, 大趨勢~

大約幾銀到??
幫助別人不求回報,難度簡單一句"多謝"也沒有 ?為人父母者,不覺得可恥 ?還是你心裡是冷漠世界 ?!

禁止訪問

BK Milk勳章

引用:回覆+Sweet@family+的帖子LED+la,+大趨勢~

大宅

早2日係豐澤買左部3星32吋$3781,送$300百佳coupon同一部藍光,勁抵!

大宅

回覆:32吋 LCD電視-有經濟之選嗎?

JNC啦!我用左6、7年都係整過一次!

伯爵府

醒目開學勳章

christyng246565 發表於 13-8-31 22:09
JNC啦!我用左6、7年都係整過一次!

JNC0係豐澤有售嗎?

禁止訪問

禁止訪問

大宅

引用:Quote:christyng246565+發表於+13-8-31+22:

原帖由 Sweet@family 於 13-08-31 發表
JNC0係豐澤有售嗎?
我之前係百老滙買㗎!

別墅

回覆:Sweet@family 的帖子

Panasonic 或者sharp 啦,好似都係$3000左右。

男爵府

引用:如題部電視時開到又時又開唔到睇睇下又自動

原帖由 Sweet@family 於 13-08-31 發表
如題
部電視時開到又時又開唔到睇睇下又自動熜機
買國產電視2000有找,我之前果部用左4年到,而家都係用國產,無咩特別要我覺得可以接受

大宅

去Dsc..大把選擇!我之前個部$1990用到而家(暫時3年,仲用到)。我用作電腦mon+tv!!!

伯爵府

醒目開學勳章

thank all member
i buy one today~

子爵府

畀面勳章

Topcon, 32吋idtv 電腦節 個陣$2000,依個牌子好用,娘家有2部

大宅

引用:thank+all+memberi+buy+one+today~

原帖由 Sweet@family 於 13-09-01 發表
thank all member
i buy one today~
買左咩牌子呀?

別墅

畀面勳章

引用:早2日係豐澤買左部3星32吋$3781,送$300百

原帖由 ling_yiu 於 13-08-31 發表
早2日係豐澤買左部3星32吋$3781,送$300百佳coupon同一部藍光,勁抵!
如果你用渣打卡在海港城買到4000仲可以有400同多100或200。

首頁

尾頁

跳至