美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

想試下DIY落粧油, 但朋友用既乳化劑均購自淘X, 朋友話OK,,... 但我自己就唔太大信心, 請問除左淘寶, 重有咩選擇? 請指教.

thanks

別墅

回覆:請問有冇DIY落粧油既JM

There are few DIY shops in hong kong, u can search on yahoo, I make 1000ml every time , can use for face and body, very good and not expensive

複式洋房

我去天麗買乳化劑, 你google就可以搵到地址

大宅

點樣DIy??

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

yanlolo 發表於 13-9-15 01:11
點樣DIy??
我都係上youtube咋, 好多片教架

珊瑚宮

cecilia721 發表於 13-9-14 18:08
There are few DIY shops in hong kong, u can search on yahoo, I make 1000ml every time , can use for ...
thanks for your info

珊瑚宮

sabinatai 發表於 13-9-14 23:15
我去天麗買乳化劑, 你google就可以搵到地址
唔該哂

大宅

同市面一樣?

珊瑚宮

引用:同市面一樣?

原帖由 yanlolo 於 13-09-15 發表
同市面一樣?
我未試過整,亦未用過,但朋友整開,用開佢覺得ok

首頁

尾頁

跳至