跳至

首頁

尾頁

大宅

請問住叠茵庭&聚康邊到好?

請問租住叠茵庭&聚康邊到好D,環境同價錢合理

子爵府

Re: 請問住叠茵庭&聚康邊到好?

睇你租定買. 如果買當然聚康好d ,因新同實用面積有8成, 叠茵庭得7成幾....地點就聚康行去fu tai 買野方便d....
但如果租就叠茵庭啦, 因平好多.....

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

聚康新d,

大宅

點解你唔考慮租近屯門市中心?? 聚康o個邊集d, 有好多"引"君子........................

別墅

叠茵庭, 行去siu hong 西鐵站好近.
聚康就痴住個公屋. 買野方便少少. 但係好似樓下個個咁話, 多引君子同trouble 家庭.
時常感恩, 幸福常在

洋房

Re: 請問住

聚康樓的質素就好些,但太近富泰,你自己去行一圈,就知道d街坊係點

禁止訪問

洋房

I also live in Beneville and I feel the living environment is not bad.. it's easy to buy thing and near restaurant .. also close to the bus stop.
I believe that the security management is also very good.. So it is very safe and quite ... Good for living..
Moreover,, the price is not too expensive if compare with other New House. You may consider it.
Yoyo's Photo Album :-D :-D :-D

大宅

唔該晒各位

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至