跳至

首頁

尾頁

大宅

各位幾時先會帶BB 去Studio 映相?

帶BB 去Studio 映相有無好介紹,係咪要再大D先好去呢?

別墅

Re: 各位幾時先會帶BB 去Studio 映相?

我諗會等B女7-8個月左右, 起碼等佢識得坐先

大宅

無錯!!等bb識坐至影會唔同d,我朋友都係bb7個月一家3口上左d鬼佬影樓影,超正!!效果好好,影得主角一家3口好sweet!!好簡單好舒服,我都問緊佢價錢,如果我bb識坐時我一家4口會上去呢到影!!

大宅

Thx....我就係想一家三口去影,因為可以迫我老公影相,男人係咪唔多鐘意影相架?

大宅

係呀.........我老公都麻麻地鍾意,笑到古古怪怪..........不過同ANSON仔就唔同晒樣~~~~~咁緊係扯佢影啦~~~~~~~~~~難得丫麻~~~
pinky00110 寫道:
Thx....我就係想一家三口去影,因為可以迫我老公影相,男人係咪唔多鐘意影相架?

大宅

一家三口咁影...又真係未諗過喎..
我老公個兼職係做攝影師, 但佢自己就唔多俾人影

maggie~
影樓d相緊係同d啦..
我隻c6至平果部相機都要十萬蚊..係港幣喎(在澳洲買)..(佢都黐線o既..)

大宅

I'll wait for them can sit very well (but not yet to move) and take them to the studio... very funny ga...
吾家三隻小豬樂融融 ;-)  ;-)  ;-)

大宅

迷上左相機係會咁架,我自己都一樣,無人教自學,老公成皮野買左架相機比我,我心足到流晒口水啦~~~~如果10皮一架相機.......我會想要cash開心d,哈哈~~~~~去買LV!!
suki_pang 寫道:

maggie~
影樓d相緊係同d啦..
我隻c6至平果部相機都要十萬蚊..係港幣喎(在澳洲買)..(佢都黐線o既..)

別墅

我都係會等嬰嬰識坐先去影!

maggie,

你講個間鬼佬開既studio係邊架? 你如果問咗info, 可否話我知呀...thx

別墅

maggieman 寫道:
迷上左相機係會咁架,我自己都一樣,無人教自學,老公成皮野買左架相機比我,我心足到流晒口水啦~~~~如果10皮一架相機.......我會想要cash開心d,哈哈~~~~~去買LV!! [quote]
suki_pang 寫道:

maggie~
影樓d相緊係同d啦..
[/quote]

我老公都係呀...佢之前只係玩Hi-Fi...已經夠死! 依家仲學人玩埋相機, 我諗到時買身都唔點...

子爵府

係呀,我c6又係唔鐘意影相架,同佢去旅行佢都唔係好肯影相架,我諗我會等阿b8-9個月到先帶佢去影相,我已經一早搵定去邊到影架啦,我見果間價錢大眾化,所以諗住去影下﹗

大宅

我會等亞囡識坐先去

大宅

我唸住叫我c6去影一兩張就算其餘我同亞仔影,我怕攪到批相好似柯x唔出咁 我重揾緊,有咩好提意價錢大眾化 thx.....
水怪 寫道:
係呀,我c6又係唔鐘意影相架,同佢去旅行佢都唔係好肯影相架,我諗我會等阿b8-9個月到先帶佢去影相,我已經一早搵定去邊到影架啦,我見果間價錢大眾化,所以諗住去影下﹗

[quote]
[/quote]

別墅

我會等bb大少少,識坐先帶佢去影相

大宅

原來.........好貴...........佢話係最平..........埋單要6千幾........... :tongue: 我自己操刀影好過~~~~~~ [quote]
cspc7 寫道:

maggie,

你講個間鬼佬開既studio係邊架? 你如果問

別墅

[quote]
原來.........好貴...........佢話係最平..........埋單要6千幾........... :tongue: 我自己操刀影好過~~~~~~ [quote]
cspc7 寫道:

maggie,

複式洋房

等Qubie識坐我就馬上帶佢去影.
今日帶咗大仔去咗九龍灣一間影樓影相,幾日後有相睇,
好想睇下效果好唔好!

大宅

九龍灣影樓,叫咩名丫間野,我结婚果日個攝影師係九龍灣都有影樓

複式洋房

見唔到你個攝影師喎!
佢咁出位,我實記得佢~~~

九龍灣影樓,叫咩名丫間野,我结婚果日個攝影師係九龍灣都有影樓

大宅

緊係貴d架喇, 一分錢一分貨...
唔係o既話, 我個c6都唔會買d咁貴o既機啦..
出黎o既效果係唔同d o既...

c6收開都要5、6千架...
(話晒佢在澳洲都有讀攝影)
[quote]
cspc7 寫道:
[quote]
cspc7 寫道:

maggie,

首頁

尾頁

跳至