自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆:問路: 由銅鑼灣去瑪麗醫院是否有小巴到

小巴28號係利園對面,行堅尼地道,唔知仲有冇

伯爵府

回覆:問路: 由銅鑼灣去瑪麗醫院是否有小巴到

http://www.i-busnet.com/minibus/hkisland/r28.php

子爵府

好似新開一架31x,快車

男爵府

回覆:問路: 由銅鑼灣去瑪麗醫院是否有小巴到?

利園附近,新會道,28號小巴,行堅尼地道,我之前有BB經常搭去瑪麗。落車行幾步就有側門有電梯上去S座。好方便架。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我教你,我呢排去左好多次。坐瑪麗van仔的話,鄧到你作嘔都未到,我從來吾搭。最快又最平靚正方法:sogo後面坐69x小巴去數碼港,15分鐘,就算排都幾密車。之後轉的士,數碼港周街都係(除左午飯/放工「散水」高鋒期),5分鐘,標準$26。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我教你,我呢排去左好多次。坐瑪麗van仔的話,鄧到你作嘔都未到,我從來吾搭。最快又最平靚正方法:sogo後面坐69x小巴去數碼港,15分鐘,就算排都幾密車。之後轉的士,數碼港周街都係(除左午飯/放工「散水」高鋒期),5分鐘,標準$26。

王國長老

數碼港的士係銅鑼灣上滿客就即上香港仔隧道,出黃竹坑香港仔都全程不停站(因為隔離有一架車去香港仔所以無人會搭數碼港van仔去香港仔黃竹坑),未到田灣都吾會有人落,勁快

王國長老

今朝8:4x上van仔,9:09到QM,我仲同個仔講,明明遲出門口都早左到(我地appt time 9:30,仲要等)

首頁

尾頁

跳至