自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 睛靈勳章

劉德華「狂迷」 將再辦證來港

[size=xx-large]兩母女都有精神病!!

【明報專訊】癡迷劉德華的甘肅奇女子楊麗娟昨日在深圳表示,對父親跳海自殺她雖感到內疚,但稱事件中劉德華也負有一定的責任,並要求劉德華到現場拜祭她死去的父親。為了達成心願,楊麗絹和母親在內地媒體的陪同下,今天將乘飛機返回甘肅,希望盡快辦理返港證件,再次到香港求見華仔。

證件到期的楊麗娟和母親陶菊英在廣東一家媒體的安排下,前晚回到深圳。聞訊的眾多媒體昨天上午蜂擁至母女倆下榻的酒店。

指父親死劉德華有責任

身心疲憊的楊麗娟面對媒體的追問,情緒反覆無常,不時語無倫次,情緒激動時雙手打顫,連呼「我什麼都不知道,我現在怎麼辦?」甚至在走廊上來回踱步。

當楊麗娟心情平靜時,卻又顯得異常冷靜,要求記者留下名片及出示工作證,並要求一個直播網站修改用詞。

楊麗娟表示,父親的死除自己要負責外,劉德華也有責任。「劉德華首先要到現場拜祭死去的父親,其次是完成死者的遺願(單獨會見她和簽名留念)。」

楊麗娟稱,內地媒體去年報道「父親賣腎幫女追星」的新聞後,劉德華如早點安排,就不會有今天的事情,「我爸爸白白的死了,這件事情不能就這樣結束了。你知道這件事情對我打擊很大,我真想陪爸爸去死。」說到傷心處,楊麗娟淚流滿面地痛哭:「爸爸,我愛您!您快回來!」

對於死者的身後事,楊母陶菊英表示,暫時不會把丈夫的遺體領回老家安葬,現在最重要的是盡早辦理到港的簽證,再次踏足香港以完成死者的遺願,「讓孩子見上劉德華一面」,單獨談談,否則丈夫「死不瞑目!」

明報記者黃少君深圳報道

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

Re: 劉德華「狂迷」 將再辦證來港

個女人都有精神病,劉德華應去入境處申請"因個人人生安全為由,拒絕給她入境,或申請政府保護。

水晶宮

真係發花癲
癲夠未呀

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

真係一個痴x 線家庭

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係呀!劉華冷血無人性架!你仲迷佢!痴線! ?-(

男爵府

畀面勳章

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

佢老豆既死...劉德華有乜責任??...唔通要娶左佢先叫負責任 ?-( ?-( ?-( 好心放手啦.....

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

414928 寫道:
個女人都有精神病,劉德華應去入境處申請"因個人人生安全為由,拒絕給她入境,或申請政府保護。

華仔真係應該咁做

果2母女咁癲..都唔知會做d乜....

不過今次連老豆都死埋..都唔知悔改..真係服左佢地

大宅

佢話要見劉德華係為咗完成父親嘅遺願喎,好偉大嘅使命!

侯爵府

佢都傻傻哋
愛※是※不※保※留
http://www.hkedcity.net/uploaded_files/eworks/0412/40671_ust.swf

禁止訪問

男爵府

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

嘩!真係要捉兩母女去精神病院好d,唔好再俾佢地黎HK,我驚佢地會係劉德華面前攪自殘.

複式洋房

應該唔好批個din 婆黎hk 啦, 唔得佢2母女死, din 埋1堆又唔睇醫生...

珍珠宮

starry^.^ 寫道:
但稱事件中劉德華也負有一定的責任

我覺得 D 媒體都有 D 問題,好似陪佢地癲咁,分分鐘安排埋食宿
唔該大 6 唔好再比簽證佢地落黎癲
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

子爵府

好媽媽勳章

佢地一家人直頭當華仔你佢地女婿啦, 重要當華仔係個負心漢咁呀, 唉, 真係咩野人都有呀

男爵府

個痴線婆耍同Andy Lau單獨見面, 係咪想向佢獻身啫 ?-(
Andy Lau今年係咪犯太歲定係冇去鵝頸橋底打小人啫?

侯爵府

男爵府

"鄧"華仔慘!!! 內地傳媒搞作新聞, 有排麻......
支持華仔唔好見佢...... 否則越來越麻煩。

大宅

如果劉德華真係單獨同個女人見面,兩個人獨處完之後,個女人話劉德華對佢做過D乜嘢都得啦

首頁
12345...6

尾頁

跳至