自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

北京……5日
台灣……4-5日~
我未試過1拖2遠行…
又未去過呢兩度嫁,
多數都跟團,邊間好d呢?
去過嘅jm知道天氣係點嗎?
要預備d咩呀?
1個11歲1個7歲……
今年過得唔係咁開心…
12月生日…唔想面對香港壓力…
我要跳出香港…放鬆一下……
Jm們分享下吖

~大bb揍住兩個可愛的小bb~超辛苦但好富足^^~
~祝願每個人都有開心快樂既人生~
~記住甜酸苦辣是人生必須要走過的~

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 秋日勳章 炎夏勳章 玩具勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:打算12月中一拖2去旅行…去邊好呢?

我一拖一去韓國

yuexu  手信,卡卡..  發表於 13-11-8 16:51

侯爵府

引用:我一拖一去韓國

原帖由 carmen111 於 13-11-08 發表
我一拖一去韓國
幾時?邊間邊團,let me see see

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

2個小朋友都大,可考慮自由行

珍珠宮

北京會唔會好凍,你推喼拎大褸厚衫都好重喎,仲要有兩個細嘅

男爵府

有小朋友去北京麻麻地。我上年11月去,真係幾凍,落雪。。同好乾,病左就煩。。。

世界上有許多事情必須做,但你不一定喜歡做,這就是責任的涵義<<馬克思>>

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

泰國自由行啦,小朋友可以游水,全程坐bts行吓食吓都方便。

侯爵府

係亞女想去北京呀
咁去邊玩下散下心好呀?
其實我邊度都ok嫁……

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我會考慮台灣近近地又岩食,冇壓力!

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

我會諗台灣,自由行去,天氣唔會太凍,又多野食同購物。

侯爵府

北京好凍喎,去暖的地方吾駛,帶咁多野。新加坡安全又吾駛帶咁多衣服。

子爵府

一拖二去台灣好D

大宅

同你1樣12月生日
想一拖2去旅行 可惜我1個先4。5歲 1個2.5歲 去唔成
我覺得去台灣/新加坡都幾好 岩小朋友
北京好凍 -20度 病真係好麻煩!
我想去 但北京唔岩細小朋友 可能我兩個細^^"" 你自己再睇下~~

翡翠宮

兩者比我會去台灣,北京太凍,大人都辛苦何況小朋友,不如考慮星馬,有legoland同環球影城,都啱小朋友。

男爵府

台灣啦,北京空氣污染嚴重,我唔會帶小朋友去

子爵府

TW

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

去台灣啦,去北京咁凍拎行李都好麻煩.

男爵府

回覆 oilamyoyo 的帖子

12月北京會好凍,日日落雪,而且D景點唔合小朋友,台灣好好多,可以一家人一齊浸溫泉,行街買野,正

公爵府

畀面勳章

我都係12月生日。。準備同埋阿女去北京。俾距睇下文物古蹟準備上網買加厚褲俾距著。。。距想睇雪。。希望會落雪啦。。

水晶宮

引用:北京……5日台灣……4-5日~我未試過1拖2遠

原帖由 oilamyoyo 於 13-11-08 發表
北京……5日
台灣……4-5日~
我未試過1拖2遠行…
一拖二唔好去大6, 我會全程很緊張驚唔見咗是但一個

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

首頁

尾頁

跳至