自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

我囡囡

各位:

想請問你們d小朋友有無試過

複式洋房

Re: 我囡囡

THY, as you observed your daughter's face has been swelling for a few days (from last friday?), and gained two pounds (within how many days? if within a week, it is too much for a five year olds), you 'd better take her to see a paediatrican. It may cause you few hundreds, but you will know if you kid is alright or need treatment.

i have a very good and experienced pae, i can introduce to u if you need.

男爵府

突然腫左緊係帶佢去睇e生啦~!

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 我囡囡斵面腫鰦!

生乍腮

大宅

Hi,

如你所說, 為安全計, 應該比醫生睇下好d.

洋房

yanpama

囡囡上次磅重是一個月前.42磅,昨晚磅44磅.一個月重2磅正唔正常呢!

各位:

多謝你地的意見呀! 我會帶囡囡去睇醫生先啦!

侯爵府

囝囝試過淋巴腺有問題, 食藥後無事
愛※是※不※保※留
http://www.hkedcity.net/uploaded_files/eworks/0412/40671_ust.swf

大宅

我老公上星期早上又好似你女女o甘塊面(近ear附近)腫o左,他立即去看醫生,醫生話現在好少o甘大個才生'炸腮',仲話'炸腮'現已很少人生,我問我奶奶他有沒有生過,她又話唔記得
醫生話有機會係淋巴腺發炎,要他去驗血(睇睇有沒有炸腮抗體)並給他抗生素,他吃了一個星期塊面已消腫了.

所以你不用太擔心

洋房

唔該晒你地! 我叫左奶奶一陣帶囡囡去睇醫生. 希望只係小事啦

首頁

尾頁

跳至