跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 無啦啦發燒已經第6日………

無錯呀!!比

大宅

我都係啱啱先得閒追番dpost咋..
希望你個bb快d好番啦..
真係擔心c人啦..你都要加油呀!!!

大宅

Pinky,

I hope your bb will recover soon!!
I understand that you must be really worried and sad!!
Add oil and take care of yourself as well!!!

大宅

I know u must be very sad to wait for result.

Hope your BB will recover soon and get healthy.

複式洋房

而家d病菌真係無處不在,真係要注意清潔,尤其是亞b健康,就離6個月bb要用自己抵抗力對付細菌,所以大家都要小心.

pinky00110,
願你bb快d好番,健健康康.你都要加油.

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

hope get well soon!!!!!!!!!!!!!

add oil

複式洋房

加油呀, bb依家好需要你架!

別墅

希望你bb,快d好番晒啦﹗加油﹗

大宅

bb仲未退燒呀...真係好令人擔心~~~
你同bb都要加油...願主保佑。

伯爵府

Pinky,

見到你bb發燒咁多日, 真係登佢辛苦, 我哋做媽咪一定擔心到c, 希望bb快d快d好番, d報告無事, 快d出院返屋企, GOD BLESS YOUR BB

子爵府

加油 加油 努力加油

首頁

尾頁

跳至