自由報料

跳至

首頁

尾頁

洋房

醫院都建議病人採用的防曬護膚品。

星期一聽香港電台2台,李志光的節目環節中,李敏莊講及一個護膚品牌的防曬用品可用清水沖洗便可,且極温和,可給灼傷病人使用等等。我趕住出門,沒聽到牌子名,請問有冇人知呢?

大宅

Re: 醫院都建議病人採用的防曬護膚品。

你可以聽重溫呀

禁止訪問

洋房

洋房

Thanks for LeeAnn's Mum & oliviapylo.
因我的皮膚極度敏感,從不可用防曬用品,我會嘗試e-mail to michelle,希望E到啦!

公爵府

我路過~

LeeAnn'sMum, 請問呢個花師奶係日本影嗎

LeeAnn'sMum 寫道:
o個日我坐緊小巴聽到d聽唔到d咁,我都想知呀~~
好似話可以e-mail比佢,佢介紹個代理負責人michelle,
跟住就可以上去tst佢地office到買~~
不過我聽唔清楚佢個e-mail address呀...~~
印象中個e-mail好似係[email protected],
something like that,i think you can try,
but i'm not too sure......

禁止訪問

禁止訪問

大宅

I have interested to know the UV product. Pls share if you can find the brand name.

公爵府

oic~thanks~個花師奶好攪笑. :mrgreen:

Luzern,

係呀,不過唔係我影架~~

男爵府

I want to know more information too.
Pls update here if you can contact Ms Michelle. Many thanks.

[quote]
hellokiki 寫道:
Thanks for LeeAnn's Mum & oliviapylo.
因我的皮膚極度敏感,從不可用防曬用品,我會嘗試e-mail to michelle,希望E到啦!

hellokiki,
You are welcome~~~

p.s. (個e-mail address好似話係羅敏莊小姐本人架),
希望你e到佢啦,如果e到,上黎報下料丫~~~
[/quote]

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

請問知唔知邊個節目名呀?我想上網聽番呀!唔該!
[quote]
hellokiki 寫道:
星期一聽香港電台2台,李志光的節目環節中,李敏莊講及一個護膚品牌的防曬用品可用清水沖洗便可,且極

男爵府

l want to know too

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至