網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

乜嚟?

大宅

雙12今日,將你想買ge嘢放入購物車,等幾個鐘,可能會出現獎品,500淘金幣、10元紅包、天貓魔盒

如果見到500淘金幣,唔理佢,等多個幾兩個鐘,會變成10元紅包
同樣,10元紅包唔理佢,等多個幾兩個鐘,會變成500淘金幣

天貓魔盒係E個,網絡播放器黎
http://detail.tmall.com/item.htm ... 1007.60.0.0&mt=

獎品要係確認收貨之後先會發貨,天貓魔盒需要0.01元+1個淘金幣兌換

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

我成車都是...係咪每件貨都會回10元支付寶??

itv  購物車裡面件嘢出現 1212寶物 標誌就有,冇個個標誌就冇  發表於 13-12-12 22:09
Stay Hungry , stay foolish !!

男爵府

引用:雙12今日,將你想買ge嘢放入購物車,等幾個

原帖由 itv 於 13-12-12 發表
雙12今日,將你想買ge嘢放入購物車,等幾個鐘,可能會出現獎品,500淘金幣、10元紅包、天貓魔盒

如果見到5 ...
乜有d噤既事?我又係成車都係野,倡無見過bor

複式洋房

天貓魔盒係E個,香港人有無用處?

itv  冇,有視頻區域限制,不過可以自己裝APPS,用處唔大,攞10元紅包實際D  發表於 13-12-12 23:02

大宅

回覆 aphek 的帖子

係購物車裡面見到有E幾個標誌ge嘢就係中咗,俾錢買個件嘢確認收貨冇退貨,獎品先會發放冇標誌ge嘢就冇中,買咗都唔會有獎品

(中天貓魔盒)

(中10元紅包)

(中500淘金幣)

天貓魔盒領取方法:
[p=21, null, left]

[p=21, null, left]天猫魔盒

[p=21, null, left]2014年1月1日-1月15日,用户在电脑上查看“已买到的宝贝”,找到其购买的带有宝物图标的宝贝,通过点击宝物图标入口进入天猫魔盒的领取页面,以0.01元+1个淘金币兑换原价399元的天猫魔盒,淘宝会在用户兑换成功后的 3个工作日内发放。

[p=21, null, left]用户须确保领取天猫魔盒时提供的寄送地址及联系方式准确,因联系信息错误导致魔盒寄送失败的,视为用户放弃领奖资格,淘宝不予补发。

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 itv 的帖子

我中咗天貓魔盒同500金幣。魔盒件貨買咗,但500金幣唔知要唔要好。魔盒係咪好似Apple TV咁㗎?我自己都有apple tv喎。

itv  你係咪經購物車結算,如果唔係經購物車結算,係唔算中獎ga  發表於 13-12-13 01:20
itv  係,不過係Android  發表於 13-12-12 23:58

複式洋房

回覆 noddyz 的帖子
to :itv
多謝解答,知無用就唔取了.

男爵府

回覆:1212寶物

我終於都見到。唔知點解今日成日都無,係岩岩再開先有。

其實個魔盒喺香港未必用到。好似十蚊最實際

珍珠宮

拍左單但未比錢....因賣家未覆改單價.....

唔是1212俾錢, 算唔算中獎?

itv  好似唔算  發表於 13-12-12 23:52

珍珠宮

itv 發表於 13-12-12 23:00
回覆 aphek 的帖子

係購物車裡面見到有E幾個標誌ge嘢就係中咗,俾錢買個件嘢確認收貨冇退貨,獎品先會發放 ...

.........有1212寶物果單最後俾錢, 點知PPS又爆左, 要即轉VISA , 結果是01分先PAID 左.....唔知重有無??果張單有26個GA....

首頁

尾頁

跳至