夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我老公有位離o左婚o既女同事朝朝都會morning call我老公叫佢起身
比著你們會介意嗎?????????

大宅

肯定介意啦...
你要小心啊!!
你老公有老婆有鬧鐘,洗她morning call咩?
我覺得morning call給異性,是一種好親密既野..
你可以morning call時,你幫你老公接電話..

[ 本文章最後由 carylce 於 07-8-30 19:37 編輯 ]

伯爵府

原文章由 carylce 於 07-8-30 19:36 發表
肯定介意啦...
你要小心啊!!
你可以morning call時,你幫你老公接電話.. ...

我都覺得係有d野~如果係我,要我每日都會記得morning call既人,我一定對佢有d野先會咁做....如果只係朋友,可能只會morning call佢一,兩次就唔會再記得call醒佢....
大b駿逸細b駿晞

禁止訪問

大宅

平心靜氣咁傾下....

禁止訪問

大宅

同意! 一於幫你老公接電話, 然後同個女人講你老公已經俾你叫o左起身, 唔駛再麻煩佢. 另外同你老公講清楚你好唔鐘意有女人 morning call 佢, 同埋問o下掉返轉有男人咁樣朝朝 call 你得唔得

原文章由 carylce 於 07-8-30 19:36 發表
肯定介意啦...
你要小心啊!!
你可以morning call時,你幫你老公接電話.. ...

大宅

係呀. 你係時候用老婆既身份企出黎. 接佢個电話. 表明自己知道MORNING CALL呢件事. 同埋同你老公傾下呢件事.

別墅

原文章由 文狄 於 07-8-31 00:08 發表
係呀. 你係時候用老婆既身份企出黎. 接佢個电話. 表明自己知道MORNING CALL呢件事. 同埋同你老公傾下呢件事.

如果真係再call黎, 就由你去接電話, 同佢講以後都唔好再打黎, 呢d女人真係cheap到爆, 自己婚姻有問題就走去破壞人地家庭, 心理有問題.........最緊要都係要同你老公傾下

珍珠宮

一於幫你老公接電話, 直接同她講唔好再打來叫我老公起床, 問番你老公攪嘜野你地, 點解要打比你, 去食早餐, 當老婆透明, 想比你知佢存在.?-(

子爵府

非常介意,個女仔擺明對你老公有野

大宅

一定介意.....呢d咁貼心ge野梗係要自己lover做架啦...屋企有個老婆仲要第2個女人叫?!no way!!如果係我,我會同c6講我好介意,之後同佢講我會幫佢接電話....
就算唔係morning call,有其他女人成日打黎搵c6,我都唔鐘意啦:tongue: :tongue: :tongue:

別墅

講真,都好難避免既,個女人可以話:我有公事上搵佢呀!果D籍口.好多第三者都係响公司度發生架啦!人地日見夜見嘛!見唔少啦!
再唔係咪熄Q左個電話囉!MORNING CALL丫喇!睇你點CALL!

男爵府

嘩~~你真係要小心d喎,以前我個c6日日返到屋企就息電話,有次我唔知查咩,就開嚟睇,咁q有條女sand msn比佢,叫佢早d瞓聽日唔好遲到,抵能我c6遲唔遲到關你q事,自始比我追查到佢地早午茶晚都傾電話,仲傾好鬼耐,條女我都識 好彩發現得早,佢地仲未開始,我仲可以斬斷佢地情絲!!!
所以你要比d壓力你個c6,再唔係條女打嚟你去聽,睇吓佢仲好唔好意思再打!!!

男爵府

我接受唔到囉~
做咩要第二個女人morning call 自己都唔叫個老婆叫醒自己呢?!
一定有野啦!!
我會同老公講我好唔高興,
個女人再打黎我會聽電話~
同佢講叫佢唔好再咁 cheap~
我理得你公事私事,
公事返公司先傾, 又未返工,
日日朝早都有公事傾咩?

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我都係咁話
原文章由 bebee0526 於 07-8-31 02:30 發表
一定介意.....呢d咁貼心ge野梗係要自己lover做架啦...屋企有個老婆仲要第2個女人叫?!no way!!如果係我,我會同c6講我好介意,之後同佢講我會幫佢接電話....
就算唔係morning call,有其他女人成日打黎搵c6,我都唔鐘意啦 ...
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

呢個唔係介唔介意問題, 係應該唔應該今做, 你自己會唔會morning call 另一位男士 ?? 你老公有無出聲叫佢同事唔好再morning call 佢. 佢地關係好似好親密.

別墅

點止介意,簡直討厭!!咩公事都講唔過去!!!:tongue: :tongue: 你有無問你老公呢個女人做咩morning call距者?!有嘢囉我覺得~

原文章由 letmego 於 07-8-30 19:31 發表
我老公有位離o左婚o既女同事朝朝都會morning call我老公叫佢起身
比著你們會介意嗎?????????

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

如果個女仔無野, 你一聽電話就咁樣講唔太好, 係唔係都唔該晒佢先, 老公刷緊牙喇唔該!!

如果個女仔有野, 首先講佢既心態, 就係好勝! 擺到明隔離飯香!! 你愈抗拒佢愈enjoy!!

對呢d人要eq高, 但其實佢地iq唔會太高, 高就唔會做埋d低能野啦!! 當佢地係細路仔, 佢打黎你就接電話, 仲要未訓醒咁聲! 話你老公刷緊牙喇唔該晒你呀真係!! 我攰到差d唔知醒!! 真係唔該晒!!

之後上網download d搞笑白痴低能鈴聲比你老公做電話響鬧鈴聲!! 懶得意懶sweet sweet懶cutie比你老公, 扮傻扮晒野話比佢知, 呢d白痴響鬧夠搞笑, 聽到一定會即醒! 到時順便引下佢講個女仔點解咁好人既.......!! 煩到人就唔好啦!!

女人有時扮下蠢, 但又比Signal佢, 等佢唔好當你死!! 真係比個Signal好喇!! 世界上所有人都係好勝!!!

大宅

好媽媽勳章

點解d c6唔可以好好咁過日子, 係要攪d咁既野.:tongue:

首頁

尾頁

跳至