自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

雖然我未睇,只睇見其他朋友所講,我都有D眼濕濕,我對欣宜其實冇咩特別感覺冇話鍾唔鍾意,我欣賞係佢處世做人說話大方得體,佢只係廿歲出頭靚妹,就算大人都未必做到佢咁喇!

佢做錯D咩事,點解D人咁苛求佢,欣宜妳要爭口氣,唔好衰比睇妳唔順眼既人睇喇!雖然有好多人唔鍾意妳,但我相信亦有好多人支持妳架!加油!加油!

http://yanyee.mysinablog.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=1018328&page=114

子爵府

支持你支持佢!

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一直都支持佢, 從來冇變過, 無論佢媽咪生前有冇做過壞事(我唔知亦唔評論), 但我唔覺欣宜有做過啲咩令人反感或害人o既事, 唔明點解佢咁惹人厭?

大宅

而家睇果套"畢打自己人"同欣宜接觸多左覺得佢好CUTE,我好LIKE佢做果個角色;傻傻下咁好可愛;我越黎越鍾意佢,反而D人好煩,郁D就話唔LIKE呢個唔LIKE果個,睇得多都覺得D人好無謂.....ANYWAY我都會支持你~欣兒,比心機!!

男爵府

我覺得佢都好努力去做野,
繼續努力吧! 支持你! 加油!~~~

大宅

佢乜野事?  唔覺佢有乜問題喎!

佢拍畢打自己人,基本上係拍住其他同佢差唔多年紀嘅同事三分親group一齊上,開始變得自然好多。

繼續努力!

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

欣宜。。。支持你!
唔好衰俾你老豆睇,一定要爭氣呀!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 小必理痛 於 09-1-10 01:13 PM 發表
佢乜野事?  唔覺佢有乜問題喎!

佢拍畢打自己人,基本上係拍住其他同佢差唔多年紀嘅同事三分親group一齊上,開始變得自然好多。

繼續努力! ...

係呀... d 對白同手勢都好左好多無之前咁誇....

水晶宮

原帖由 catjeffcat 於 09-1-10 16:24 發表

係呀... d 對白同手勢都好左好多無之前咁誇....

咁始終佢都係啱啱入行無耐,又第一次拍劇,已經拍得好好,見佢都好俾心機去做,咁無理由要佢第一次拍劇就要老練到好似D甘草演員咁識做戲嘛!俾多D機會同時間俾佢長大啦.

依家D人就係咁,我永遠都係覺得人既質素下降都係皆因嗰D雜誌傳媒既'好事',逢親有咩藝人明星歌手出現,硬係要喪踩狂扁咁數臭佢地至安落,以為咁樣可以谷銷路,但佢地寫既野同踩人既態度,真係嚴重影响下一代同現今既人,我係覺得依家既人最叻係睇死人地批評人地,卻從未睇番自己有無問題甚至因為無睇番自己點就自以為自己好無問題,只係人地有問題而已...依家既人係缺乏對人尊重囉.

欣宜係肥啫,又唔係好靚女,但至少佢個心地同人格好過好多香港人,呢樣我係好欣賞佢,欣賞佢既純真,欣賞佢既做人態度,所以,都希望佢加油啦!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

努力! 加油!

伯爵府

牛年勳章

http://yanyee.mysinablog.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=1018328&page=114[/quote[/url]]

呢個 blog 無 update 好耐囉!
我以前都有睇......
可能欣宜唔想咁公開自己。

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 青雙劍 於 09-1-10 11:13 發表
雖然我未睇,只睇見其他朋友所講,我都有D眼濕濕,我對欣宜其實冇咩特別感覺冇話鍾唔鍾意,我欣賞係佢處世做人說話大方得體,佢只係廿歲出頭靚妹,就算大人都未必做到佢咁喇!

佢做錯D咩事,點解D人咁苛求佢,欣宜妳要爭口 ...

我由頭喊到尾呀
尤其枕頭个段
因為我自己都同欣宜一样
keep住咗我爸爸用个一張被(我爸爸走咗5年喇)
所以到而家
每次見到爸爸曾經用过、掂过、既物品
都留比我一段段回憶同思念.....

欣宜、支持你~~~~

複式洋房

呢集同麥記果集都幾TOUCH, 我睇到眼濕濕, 可能因為欣宜由細到大的經歷,佢真係比而家大部分的年輕人TOUGH好多成熟好多, 相信佢媽咪唔駛再擔心佢啦

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

支持~支持
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

大宅

水晶宮

其它肥肥不嬲想巨讀完大學
點解唔完成阿媽哩個心願呢
少奶奶的身份,丫頭的命...

侯爵府

醒目開學勳章

首頁