親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2018復活節勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

衰貪心,以為台幣會跌少少,唔兌換住,點知呢幾日係咁狂升(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

畀面勳章

EggBB 發表於 24-8-19 15:08
衰貪心,以為台幣會跌少少,唔兌換住,點知呢幾日係咁狂升(emoji)(emoji)(emoji)
...

我有 download 小女孩 apps, 日日睇住個 rate, 見佢可能升就即預訂定過幾日先換, 12號換係9號個 rate 價, 換得唔多差額唔算大, 但總比台灣機場銀行換個rate 好好多
attach0/tmp/phpTqajxG

子爵府

2018復活節勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

MissUmuch 發表於 24-8-19 18:57
我有 download 小女孩 apps, 日日睇住個 rate, 見佢可能升就即預訂定過幾日先換, 12號換係9號個 rate 價 ...

我唔識呢啲app,請問可以教我嗎(emoji)?在那裡下載?在那裡兌換?地址在那裡?係咪冇甚麼兌換的手續費要繳付?

大宅

畀面勳章

EggBB 發表於 24-8-19 19:33
我唔識呢啲app,請問可以教我嗎(emoji)?在那裡下載?在那裡兌換?地址在那裡?係咪冇甚麼兌換的手續費要 ...

在中環,無手續費,見到 rate 啱心水就預訂,10 日後先去換都得, rate 升咗,對你無影響, rate 低咗 ,就用新 rate 再預約,你睇吓我6月其中一筆數。
網址可以 download apps,要用手機登記

https://www.littlegirlexchange.cn/#/home
attach0/tmp/phpYYGPUv

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊