論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

都唔知係未專登架,今個星期放大假摷醒我兩次,上次就叩門問我可吾可以入黎攞埋d沖涼巾去洗,今朝又問我可吾可以開吸塵滿機,因為驚嘈到我,小姐,你叩門已經嘈到我啦

珍珠宮

回覆:bun bun 晨早流流摷醒人

冇䐉

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

玩野...

男爵府

個時幾點先?????

侯爵府

BK Milk勳章

你可以直接同距講距甘做你唔喜歡 希望距改進呀

可能距仲傻下傻下都唔知自己甘做吵到人呢

男爵府

朝早八點,佢話怕吸塵機嘈到我,所以問我,唔通佢叩門叩到我起身就唔嘈?佢地真係用個pat諗野,琴日叫佢1800洗米煮飯,然後去地鐵站攞送,出門口話我知,因為我要叫我媽攞去地鐵俾佢,點知洗完米十分鍾都未出門,我問佢,佢話d飯未熟,俾佢激c, 我話飯bold 吾洗睇住,仲要同佢講埋,開左火就吾同,就算落一陣街都要熄左先,我發覺每一步都要講得清清楚楚

男爵府

自從佢上次放假11點幾(晚上)俾我按鍾摷醒之後就係甘,大老,我果次返到屋企,又係成條key插住門口度,第n次,我冇丙佢未叫仁慈囉

大宅

睇嚟你都對佢好不滿,我嗰個都係,好想趕佢走

男爵府

回覆:JOANCC 的帖子

我見到d蠢人就憫,可能我EQ低,頭果兩個星期我真係俾佢95分,跟住太多蠢野,下下要講到好清楚,佢一d都吾話頭醒尾。做野又吾識分先後,不過我仲未想拍佢走,我怕搵到個仲差,佢仲值得留低係暫時仲好乖,聽話,肯做,有規矩,冇搏咀同黑面,同埋佢都幾企理乾淨,希望佢慢慢會摸到我同亞女d脾性啦,老實講,我同亞女d脾氣都幾難頂架

男爵府

回覆:JOANCC 的帖子

你果件開頭已經好吾掂,到而家都冇好d呀?

首頁

尾頁

跳至