自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

家中7月有小裝修工程需時約7-10天,想搵service apartment或酒店暫住,因為有4歲大&7個月大小朋友,必須煮食,唔知大家有冇咩可提議呢? 我c6喺太古返工,有諗過康蘭居,但website睇相好似好細咁

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:家中7月有小裝修工程需時約7-10天,想搵ser

男爵府

引用:Quote:原帖由+ericawong213816+於+13-05-21

原帖由 meimei11 於 13-05-21 發表
係咪有得參觀?
.參觀?即係咩意思?

大宅

原帖由 ericawong213816 於 13-05-21 發表
家中7月有小裝修工程需時約7-10天,想搵service apartment或酒店暫住,因為有4歲大&7個月大小朋友,必須煮 ...
康蘭居長期缺貨架好似。

我愛搞笑,不愛搞事~~~

大宅

原帖由 ericawong213816 於 13-05-21 發表
家中7月有小裝修工程需時約7-10天,想搵service apartment或酒店暫住,因為有4歲大&7個月大小朋友,必須煮 ...
北角果邊會多啲

男爵府

回覆:JJChan723 的帖子

北角有邊間呀? 酒店?

子爵府

家陣B6橫行..7-8日除酒店賓館外..無其他你諗架啦..而且基本上7月已經爆晒..
我早一個月前訂..上星期想話提早租多幾日都無呀..不過我係九龍區

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+meimei11+於+13-05-21+發表係

男爵府

回覆:服務式住宅

Try CHI RESIDENCE

男爵府

引用:Try+CHI+RESIDENCE +

原帖由 MrsGM 於 13-05-21 發表
Try CHI RESIDENCE
請問你之前住過? 邊間? 夠空間嗎? thx

大宅

引用:北角有邊間呀?+酒店?

北角有邊間呀? 酒店?
你可以問上網找找L\' hotel

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

ericawong213816 發表於 13-5-21 13:28

service apartment 最少都要一個月啦...
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

大宅

引用:Quote:原帖由+ericawong213816+於+13-05-21

原帖由 JJChan723 於 13-05-21 發表
你可以問上網找找L' hotel
成段野無左,我想講,找找L\' hotel, 黃竹坑,天后都有,多數有位,另外你可以去Hse28個網站搜尋服務式住宅,上面會有好多資料,應該幫到你

大宅

引用:北角有邊間呀?+酒店?

北角有邊間呀? 酒店?
成段野無左,我想講,找找L\' hotel, 黃竹坑,天后都有,多數有位,另外你可以去Hse28個網站搜尋服務式住宅,上面會有好多資料,應該幫到你

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

ericawong213816 發表於 13-5-21 13:28

http://www.gohome.com.hk/serviced-apartments/property/

你去呢度搵搵啦
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

大宅

http://www.gohome.com.hk/

男爵府

回覆:ericawong213816 的帖子

You may type CHI RESIDENCES on yahoo.com.hk.
Yes i have stayed there before, they have a few residences, some in Kowloon and some on HK Island.
The one I stayed at was in Jordan, it was only for my husband and I so it was quite a small flat, but they do have larger size flat and they do have kitchen in all rooms.

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

ericawong213816 發表於 13-5-21 15:08
請問你之前住過? 邊間? 夠空間嗎? thx

Chi 120我同老公初初返香港住過,係上環個邊同唔近MTR(行成15分鐘)。一房一廰仲有露台有海景,空間一定夠,不過租金好貴,同只有kitchenette, one stove top only。
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

男爵府

引用:Quote:ericawong213816+發表於+13-5-21+15:

原帖由 ninjarabbit 於 13-05-21 發表
Chi 120我同老公初初返香港住過,係上環個邊同唔近MTR(行成15分鐘)。一房一廰仲有露台有海景,空間一定夠 ...
I was in CHI 134. Ya kitchen is quite minimal.

男爵府

回覆:服務式住宅

Thx all bro & sis

首頁

尾頁

跳至