夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

樓主,反而你老公都50+(仔都成年),有妹妹癡過去,即係應該有d錢,玩多幾年,都60歲,而家盡量扮不知道,cap錢先,而家終有生活上,心靈上support 都需要他。

君子報仇十年未晚,等他年老體弱,到時仲過不到自己個關,再拋棄他不遲 拖到他年老色衰,將他交比妹妹仔伺候老人。

何好似莉莉甘,就係個勵志例子。老公有唔需要服侍。最後家產全部自己!

男爵府

jessiej520 發表於 24-4-8 08:42
香港的,還很靚女,我有比個女仔的照片自己信得過的朋友看,佢哋都話男人什麼年紀都係喜歡呢類型,我自己 ...

樣靚,但做小三真係三觀不正!

男人會鐘意靚女,但夫妻間有千絲萬縷的人際網絡,財務,子女的連結,感情基礎,無甘容易攻破,特別係妻子可以提供到情緒價值比老公的話。理智的男人只會玩下靚女,但不會上身。送ipad呢d都係為呃蝦條,未算玩真。
我感覺樓主係會守到頭家。加油!最重要繼續自己開心生活,忙d令自己唔好一直係深淵轉彎,走翻出來,學多d野,有自己生活,朋友(用多d男人錢),唔好成日想他出軌對不起你,不值得你對他好之類。當他需要你懷抱,讚揚時候,唔好收埋,報以擁抱!繼續正常夫妻生活(榨干他)。

貪心的女人或者做人小三的女人一般都係原生家庭不好或者三觀不正,假以時日,或多或少都露出黑暗面,相比你的平穩情緒,愛心❤️,溫暖,男人會翻來。希望你家庭重新回到和諧!離婚很容易,很解氣,堅持更難,但經歷風雨後嘗甘露,更香更甜。

男爵府

我的老公很好,沒有什麼可以説

男爵府

kwhkwh 發表於 24-4-3 19:21
同同一個女人-->分分鐘5止係肉體出軌咁簡單bor...

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊