自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

chinfongfong 發表於 24-5-30 21:46
請問價保是什麼,在那裡可以找到?可否教下我,謝謝

客戶服務裡面有個價格保護。
attach0/tmp/phpMuCv2k

珍珠宮

chinfongfong 發表於 24-5-30 22:22
多謝你,我找到了,想再問下,我最近買的東西是否可以全部按下保價,如果有 成功金額,我是否可以當錢用, ...

可以按一件價保,如果商品減咗價差價會原路退回,一日可以在不同時段按下價保,京東d價成日都變,有就有,冇都冇損失。

珍珠宮

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
kerotan 發表於 24-6-3 19:02
卷紙我覺得都唔平過香港超市特價嘅 以前買過清風比較細卷啲價錢實惠啲
...

大家都特價京東一定平d,香港好多都係三層,京東係四層多,香港廁紙大部份得160g左右,好似心相印,香港得三層,京東四層,呢個價錢係好抵。
attach0/tmp/phpfGHubK

珍珠宮

chugokunoinu 發表於 24-6-3 12:08
有冇jm可以推介下廁紙,睇過幾隻都好似貴過係香港買

你要比較埋重量,香港大部份係160g,呢隻四層好用,圍起唔使兩蚊人仔一卷,香港四層係貴過三層嘅。
attach0/tmp/phpXKDUlF

珍珠宮

kerotan 發表於 24-6-3 21:59
我有用過心雙印嘅廚房紙就未用過卷紙好的有機會試下

呢隻香港我用過,京東嘅未用過 ,不過應該唔差,我係京東買過幾隻廁紙感覺都好用過香港。

珍珠宮

chugokunoinu 發表於 24-6-3 12:08
有冇jm可以推介下廁紙,睇過幾隻都好似貴過係香港買

好多都好平,清風四層200g好平 !!
attach0/tmp/phpaoIfxz

珍珠宮

kerotan 發表於 24-6-3 22:02
你買過什麼好用的?我其實不太喜歡四層請問三層有好介紹嗎?

四層好用過三層,大陸四層好柔軟唔硬嘅,用過清風,維達,藍漂,黑色潔柔,順清柔五層,比較中意黑色潔柔同順清柔。

珍珠宮

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
MandyChan_Chan 發表於 24-6-4 14:48
我都用開3層,習慣又不會因為有4層拉少幾格
咁的情況
人民幣計埋匯率,好似差過香港用信用卡Discount俾, ...

我真係會根據厚薄拉廁紙,廁紙曡埋自己感覺唔會過低嘅厚度,薄會拉多幾格,厚會拉小幾格,呢個習慣係好易改嘅。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊