影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 心朗小B 於 14-09-01 發表好

原帖由 jodad 於 14-09-01 發表
好似是8月18果集,係佢地入左共赢部隊,完成兩日一夜無眠訓練之後果晚錄的

...
點解你哋睇得咁快?

我愛장혁

男爵府

引用:Quote:milka528 發表於 14-9-1 12:35 點解

原帖由 jodad 於 14-09-01 發表
真係好睇, 有時有好好笑, 睇下又一集, 睇下又一集
呢幾日無命中睇,就可以繼續煲真正的男人,反正都係關於赫oppa.

我愛장혁

男爵府

引用:依家睇緊呢集……講積極王柳秀榮申請休假,

原帖由 高齡媽媽 於 14-09-01 發表
依家睇緊呢集……講積極王柳秀榮申請休假,要拍2 Weeks... 好唔捨得佢…………他話不多,但他的出現令人舒 ...
咁講法,金秀路同赫赫都幾friend。佢真係清楚赫赫嘅為人。

好似係MIR退出,所以先加赫赫同朴烔植入去真正的男人。

我愛장혁

男爵府

引用:Quote:原帖由 高齡媽媽 於 14-09-02 發表女

原帖由 高齡媽媽 於 14-09-02 發表
有jm 話……古裝戲……暫叫…………清新時代!
嘻嘻!我又搭嘴。就係我話俾你聽純真年代出年上畫。 赫赫係拍緊呢套戲,先再拍命中,套戲7月中已拍完。

至於話赫赫怕老婆都係我講㗎。我諗用返尊重會好啲。 我係睇咗篇訪問,佢啲朋友笑佢同班friends出嚟玩,成日要準時返屋企報到。不過篇嘢好似係2010 or 2011年。

我愛장혁

男爵府

引用:Quote:高齡媽媽 發表於 14-9-2 16:26 其實

原帖由 jodad 於 14-09-02 發表
我記得膝蓋道士訪問, 主持人問佢點解會參加真正的男人, 因為之前入伍同老婆分開兩年, 老婆會點忍受同老公 ...
赫赫幾時俾人傳離婚㗎?我見佢去幾個訪談show都俾主持問佢離婚嘅傳聞。咁即係都傳得好犀利。不過佢每一次都否認㗎喎。

我一直都以為佢怕醜或者保護私隱,所以唔多提佢太太。你哋都覺得佢同太太有問題嗎?等我留意下先。

我睇過篇嘢講,係佢自薦參加真正的男人,因為佢想再次感受入伍嘅生活。而佢太太又無反對,所以佢就去參加。

我愛장혁

男爵府

引用:Quote:原帖由 milka528 於 14-09-02 發表嘻

原帖由 高齡媽媽 於 14-09-02 發表
多謝你的資料…………依家話……赫赫冇野拍都唔返屋企,宁願留係片埸……

希望佢拍完命中……回歸…拍攝… ...
你好似好想佢回歸真正的男人。

你哋知唔知,而家真正的男人,點解轉咗女人版(啱啱做咗第一集)?咁男人版仲做緊嗎?定係暫停?

朴烔植都剛剛退出咗喇!佢都好犀利,捱咗一年有多。

我愛장혁

男爵府

引用:Quote:milka528 發表於 14-9-2 18:05 赫赫

佢太太又無反對,所以佢就去參加。
是真的嗎? 那就好了.
我都啱啱睇完taxi show。 我記得話神同埋膝蓋道士都有問過佢離婚嘅傳聞。

仲有冇其它show有主持問過佢呀?

高齡媽媽  等我留意下  發表於 14-9-2 18:24
我愛장혁

男爵府

引用:Quote:原帖由 高齡媽媽 於 14-09-02 發表多

我好希望佢下半年唔好拍電影拍劇,多d陪老婆仔仔,或者入返真正的男人,都係一個月拍幾日。
話時話,而家真 ...
我都睇咗最新幾集(因為想睇娃娃兵同赫赫傾電話). 舊班底只淨返金秀路,徐慶錫,SAM同娃娃兵(14年8月中退出). 秀榮好似同赫赫一齊喺44集退出咗。

我愛장혁

男爵府

引用:Quote:原帖由 milka528 於 14-09-03 發表我

原帖由 jodad 於 14-09-03 發表
咁孫振英呢?
上網查過,原來孫振英,赫赫同秀榮都係第44集退出。

我愛장혁

男爵府

引用:Quote:原帖由 yanchi2 於 14-09-04 發表EP6

原帖由 ng5ek 於 14-09-04 發表
我而家睇到20130811,咁樣跳咗20140810,朴炯植大個仔好多唔太喜歡Henry好輕挑,佢嗰種無知同娃娃 ...
我都覺得朴炯植好可愛。 佢成日懵盛盛,唔知發生乜嘢事嘅感覺唔似扮出嚟。

睇咗佢退出真男前最後嗰兩集。我都發覺佢比一年多前剛剛入伍時成熟咗,man咗,大膽咗。我以後都會多啲留意下佢嘅消息,支持下佢。

高齡媽媽  我都会留意娃娃兵   發表於 14-9-4 14:38
我愛장혁

男爵府

引用:Quote:ng5ek 發表於 14-9-4 13:41 所以佢口

原帖由 jodad 於 14-09-04 發表
因為係前輩又兵階高過佢, 所以痛都唔好意思開聲

佢都係內向既人, 有咩都自己默默承受, 寧願被人負都唔會負 ...
你嗰句“情願人負我,我唔會負人”, 完全講中晒赫oppa喺我心目中嘅感覺。

所以好多時係其他人笑佢,佢好少去笑其他人。見到人哋有乜嘢唔啱,佢都係情願唔出聲。同埋我覺得佢好慎言,絕對唔會亂講嘢得罪人。

我愛장혁

男爵府

引用:Quote:jodad 發表於 14-9-4 16:19 你問邊集

原帖由 jodad 於 14-09-04 發表
原來中秋果集佢地錄到凌晨3點半, 唔怪得赫赫呆呆地咁

金秀路13日在推特上透露:“昨天凌晨3时30分结束‘真 ...
原來韓國都有中秋節㗎?我以為只係中國人先會慶祝中秋。

我愛장혁

男爵府

引用:Quote:原帖由 yanchi2 於 14-09-04 發表EP6

原帖由 高齡媽媽 於 14-09-04 發表
仲未揾到!係咪娃娃兵退出个集?
娃娃兵應該係第68集先退出。

高齡媽媽  娃娃兵成熟左  發表於 14-9-5 14:50
我愛장혁

男爵府

引用:可吾可以教我讀呢個字>>赫真心發問

原帖由 loveisall 於 14-09-05 發表
可吾可以教我讀呢個字>>赫
真心發問
我都問過同樣問題。

我都係讀“嚇”,不過我聽過人讀“克”.

loveisall  Tks  發表於 14-9-6 09:30
高齡媽媽  两个都得  發表於 14-9-6 07:19
我愛장혁

男爵府

引用:Quote:原帖由 高齡媽媽 於 14-09-08 發表睇

原帖由 jodad 於 14-09-08 發表
我都睇左呢集話神,雖然傳佢有家庭問題,但另一位男嘉賓話(不是申xx),之前同佢拍戲,赫赫同佢講左好多家庭 ...
我記得赫赫最重重視3樣嘢係,1)家人 2)截拳道 3)拍戲/劇(如我無記錯).

我都覺得佢好緊張屋企人,相信離婚只係謠傳。

高齡媽媽  Agree  發表於 14-9-9 09:03
我愛장혁

男爵府

回覆:真正的男人……張赫

無意中搵到張相。佢哋幾個13年尾一齊約出嚟食飯。

jodad  好開心  發表於 14-9-9 13:36
高齡媽媽  好开心!冇mir!  發表於 14-9-9 12:36
kiu1112  重聚  發表於 14-9-9 12:02
我愛장혁

男爵府

引用:Quote:原帖由 高齡媽媽 於 14-09-10 發表仲

原帖由 高齡媽媽 於 14-09-10 發表
在共赢部隊的小可愛金邢瑾……大家仲記得他嗎?

他寄左信及照片给真男,他man 左好多……但仍喜歡笑……… ...
我而家先睇到20集,共贏隊。

想問下共贏隊=搜索隊嗎?點解要咁辛苦,佢哋係唔係40個鐘無得瞓?

邢瑾真係好可愛,成日笑,但係體能又唔錯,難怪赫赫咁錫佢。

我愛장혁

男爵府

回覆:真正的男人……張赫

仲有點解秀榮把聲成日都咁沙?佢本身把聲係咁㗎?

我愛장혁

男爵府

引用:睇咗無張赫之後3集,好悶得Henry玩玩下成日

原帖由 ng5ek 於 14-09-11 發表
睇咗無張赫之後3集,好悶得Henry玩玩下成日比人鬧,好似鬧劇

...
Henry好似成日扮懵扮傻,故意製造搞笑效果。反而我覺得娃娃兵更真更可愛。

我愛장혁

男爵府

引用:Quote:原帖由 jodad 於 14-09-12 發表三人

原帖由 ng5ek 於 14-09-12 發表
Kwill情歌王子,sistar係佢師妹,不過kwill好醜,仲有朴X健係做話劇,仲有千正明以前喺軍隊做助教

...
赫赫佢哋幾個退出之後,陸續加入Henry, Kwill, 朴健衡同千正明。

我覺得朴健衡似秀榮,有豐富知識同鍾意照顧人。千正明係前軍隊助教,身手好好似赫赫, 不過當然係赫赫更型更好身手。 Kwill歌手出身,身份類似孫振英(我記得甩漏王好似都係唱歌出身)。

除咗赫赫走咗之外,秀榮都退出埋,所以娃娃兵就好似好失落咁。始終赫赫同秀榮之前都好照顧娃娃兵。

我愛장혁

首頁

尾頁

跳至