影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
stella816 發表於 24-5-29 13:16
咪係囉,除咗呢度仲有點解可以咁明目張膽拖手行公園,又話善宰係紅星嚟嘅點會無人圍住佢呀
...
之前又話驚俾人偷影, 而家咁明目張膽, 拖手求婚仲啵啵, 唔驚偷影? 咁高調應該唔使打格仔啦
[img=500,400][/img]

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

發表於 前天 11:20 |顯示全部帖子
htts 發表於 24-5-30 06:29
佑錫真係似top star 善宰
嘩, 發光咁

珍珠宮

發表於 前天 18:23 |顯示全部帖子

回覆樓主:

好笑,真係要背著善宰跑,如果抽中我又唔介意背著善宰返屋企
attach0/tmp/phpRKgQsj

珍珠宮

發表於 前天 19:42 |顯示全部帖子
htts 發表於 24-5-30 18:57
我要個人

珍珠宮

發表於 前天 19:46 |顯示全部帖子
htts 發表於 24-5-30 19:32
https://www.kagit.kr/posts/149074?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1ZZ0lSOW_JW7bd5KO0vjaOKq1BIGkBcIE-EdadQ ...

韓國個邊d 私生飯一向都恐怖,好癲架

珍珠宮

發表於 昨天 10:52 |顯示全部帖子
鄧豆豆 發表於 24-5-30 23:12
原來呢套戲曾經拍佐3個月後
發現造型問題要再重拍
就係小率唱情歌比太成個樣
好彩改左, 嗰個造型好核突 , 當時睇條片我以為係特登攪下笑

珍珠宮

發表於 昨天 10:54 |顯示全部帖子
kcm 發表於 24-5-31 10:10
原來仁赫係男團歌手

係呀, N. flying 隊長 & 主唱

珍珠宮

發表於 昨天 11:49 |顯示全部帖子
iwff 發表於 24-5-31 11:04
係呀! Star 都係李承協 (仁赫) 和另一 N.flying 隊友合唱的, 有youtube MV版睇, 所以仁赫唱歌都好聽, 唔會 ...
仲有首 OST, I think I did 係其中一個成員, 柳會勝唱, 喱首我好鐘意

珍珠宮

發表於 昨天 12:29 |顯示全部帖子
iwff 發表於 24-5-31 11:51
係呀, 非常好聽, 我已DOWNLOAD 哂劇入面全部OST, 每首聽到有畫面, 好難得一套劇全部OST 都好聽。
...
幾型仔

珍珠宮

發表於 昨天 12:59 |顯示全部帖子
iwff 發表於 24-5-31 11:51
係呀, 非常好聽, 我已DOWNLOAD 哂劇入面全部OST, 每首聽到有畫面, 好難得一套劇全部OST 都好聽。
...

柳會勝喱首真係好好聽

珍珠宮

發表於 昨天 14:04 |顯示全部帖子
htts 發表於 24-5-31 13:55
我係驚hk 真係call off 左。 因seoul 場cfm 後都成星期仲未有news, 最重要係我睇過亞博場館,7~8 月都唔係 ...
唔好呀

珍珠宮

發表於 昨天 14:30 |顯示全部帖子
Kinki1102 發表於 24-5-31 14:13
旺角有得同邊佑錫影相啊
請問旺角邊度?

珍珠宮

發表於 昨天 16:12 |顯示全部帖子
Kinki1102 發表於 24-5-31 14:38
新之城2樓262
Thanks ~~~

珍珠宮

發表於 昨天 16:17 |顯示全部帖子
鄧豆豆 發表於 24-5-31 15:52
有沒有iPhone陣雨電話聆聲?謝謝大家
iphone 唔係無得轉鈴聲咩 ? 我用 samsung 就自己整左陣雨鈴聲, 唔知 iphone 啱唔啱?

珍珠宮

發表於 昨天 17:48 |顯示全部帖子
鄧豆豆 發表於 24-5-31 17:32
有些人識整就可以
但我老人家了

哦,我無用 iPhone, 聽人講轉唔到鈴聲,原來都得嘅,iPhone 好似多限制d

珍珠宮

發表於 昨天 20:14 |顯示全部帖子
iwff 發表於 24-5-31 19:24
好攪笑,見面會唔可以著婚紗,唔通怕粉絲搶佑錫做新郎

咁攪笑嘅

珍珠宮

發表於 昨天 20:16 |顯示全部帖子
小謙仔朱媽 發表於 24-5-31 19:54
呢首都好好聽啊!其實呢隊N Flying有幾多個人架?

睇資料係5個,仁赫係隊長同主音,柳會勝都係主音

珍珠宮

發表於 昨天 20:19 |顯示全部帖子
小謙仔朱媽 發表於 24-5-31 19:54
呢首都好好聽啊!其實呢隊N Flying有幾多個人架?

原來舊年黎過香港
attach0/tmp/phpg5Rhk9
attach1/tmp/phpSfDGZ7

珍珠宮

發表於 昨天 20:33 |顯示全部帖子

回覆樓主:

好可愛呀
attach0/tmp/phpSWkadU
attach1/tmp/phpmiiTsZ
attach2/tmp/phpGiwGI4
attach3/tmp/phpWgCAY9
attach4/tmp/phpSIaAef

珍珠宮

發表於 昨天 21:31 |顯示全部帖子
小謙仔朱媽 發表於 24-5-31 21:24
Star嗰首歌除左仁赫外,仲有另一個,嗰個好似仲勁

係呀,柳會勝,我有post 佢首歌,我勁鐘意喱首

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊