自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

妳應該憎妳老公先

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

selinako^^ 發表於 24-4-30 20:55
我話你知 由擺酒果日 4大長老已經係酒樓鬧交,果陣興龍鳳大禮堂 99話佢班親戚多人, 女家果圍要坐偏廳 留女 ...

郁女家主家席都做得出咁極品,嫁咗仲有好日子過嘅,咁之後點?如果係我未簽紙,我都會走人唔嫁。

珊瑚宮

kapobo123 發表於 24-4-30 21:48
孝順得過哂火, 自己放假唔陪小朋友, 我要返工, 屋企得工人同個SEN小朋友. 係要走佢兩條老嘢屋企做牛做馬洗 ...

咁妳揀個愚孝老公就只有祝妳好運

珊瑚宮

selinako^^ 發表於 24-4-30 22:07
我dady 講話要帶我走,62同其他親戚咪做和事佬
第二朝,我mami一早就打電話叫我地返去有野問我地,跟住大 ...

咁之後妳99有冇好難頂?妳嫁之前唔知佢咁極品?真係好恐怖

珊瑚宮

selinako^^ 發表於 24-4-30 22:19
佢包裝得好好架,好識做人
我入左門就本性就原形畢露

簡直係婚騙,極品99加愚孝怕事老公,注定無運行

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊