心聲留言

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆 lucylulu 的帖子

20歲唔係細路

lucylulu  我個人唔計較囉,,,,叫亞嬸咪要拆天XD  發表於 11-5-23 12:20

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大家好, 請"侵"埋我

好讓一班無乜朋友嘅人做個朋友

appleyuen  me too haha  發表於 11-5-29 03:32

大宅

究竟我是誰 發表於 11-5-23 17:18
大家好, 請"侵"埋我

好讓一班無乜朋友嘅人做個朋友

yeahyeah

公爵府

大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都係一班人食lunch時, 我是聽多, 好少發言, 因為我無咩話題又帶動唔到氣氛.

而家我都係星期一至星期五返home陪阿仔, sat返學, sun搵d家庭活動, 興趣係整野食同扭波, 以上呢d安排都可以填滿我的空餘時間, 不過有時就填唔滿我空虛的心靈, 好矛盾.

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

catnapper 發表於 11-5-24 09:12
我都係一班人食lunch時, 我是聽多, 好少發言, 因為我無咩話題又帶動唔到氣氛.

而家我都係星期一至星期五返 ...

不過有時就填唔滿我空虛的心靈 ---->
我偶然都會有呢種感覺,
但明白無人會幫到自己,
唯有靠自己調節心靈,
加油 !!

lucylulu  認同,,,不過搵倒志同道合的,,,也是恩惠^^  發表於 11-5-24 11:03

子爵府

我都係無咩朋友架,知心嘅得1,2個,但係只有我搵佢哋,佢唔會搵我架,所以有時我都會諗歪一邊架!不過算啦,我一搵佢地,佢地都會聽我講下心事嘅,我好重視朋友架!但係就係噤比人出賣過,好傷心,有d朋友你一心當佢知己,但係原來人地唔當,識咗十幾年,可以到結婚先通知你,原來收收埋埋拍緊拖!去完飲影咗d相,一張都無比番你,幾年過去喇,由我去飲到現在一個電話都無比過我,算啦,就怪自己太重友情,呢個人我終於對佢死心喇,我老公已經話過我蠢架喇…唔好意思太長篇,呻完好好多!

究竟我是誰  呻完覺得舒服就好喇 ^_^  發表於 11-5-24 11:51

大宅

tedghost 發表於 11-3-21 00:44
我係孤獨精

me 2

子爵府

我都係無咩朋友架,知心嘅得1,2個,但係只有我搵佢哋,佢唔會搵我架,所以有時我都會諗歪一邊架!不過算啦,我一搵佢地,佢地都會聽我講下心事嘅,我好重視朋友架!但係就係噤比人出賣過,好傷心,有d朋友你一心當佢知己,但係原來人地唔當,識咗十幾年,可以到結婚先通知你,原來收收埋埋拍緊拖!去完飲影咗d相,一張都無比番你,幾年過去喇,由我去飲到現在一個電話都無比過我,算啦,就怪自己太重友情,呢個人我終於對佢死心喇,我老公已經話過我蠢架喇…唔好意思太長篇,呻完好好多!

複式洋房

回覆 Happy~123 的帖子

我同樣有類似既經驗.就係大若兩年前有個舊朋友揾我做姊妹,我當时好開心,覺得佢重視我才揾我幫手,我亦一口應承還一早向公司請定假幫佢。點知婚后一個電話都無揾过我及當日成日流程既合照一張都冇比個我,真係好心淡。我令願佢一開始就唔好揾我做姊妹,當我係咩呀!隨時揾隨時幫呀???(我仲要專登請假(扣錢)去幫佢,唉.....發泄完,多謝各位聽我吐苦水T^T

子爵府

回覆:joanne826 的帖子

回覆 joanne826 的帖子
身同感受呀,都唔明d人當朋友喺咩?又要呻吓喇,我個所謂嘅朋友,佢有一次出咗事,我卜心卜命幫佢,需然唔係用錢,但係成個個程我喺眞心對佢嘅!估唔到最後一結婚就斷絕來往,哎,吟嘅人都有,唔做朋友也罷,我有d朋友叫我打比佢,但係我唔會囉,當我係咩?死心了多謝你睇我呻嘅嘢

來自iPhone客户端

子爵府

我都因為某啲事失去好多朋友...不過我覺得算啦,對我嚟講朋友唔需要多,三五知己已經足够..

男爵府

我都好似冇咩岩傾既朋友,好悶呀

複式洋房

回覆 kitcoWU 的帖子

認同

伯爵府

陪月勳章

我都係無咩朋友... 有時覺得成日自己一個人周圍行.. 好悶..

不過有時就算見到成班朋友.. 又好似無咩話題咁..

可能我個人本身就係悶底啦!!

別墅

我都系一個悶人,可能細時唔鐘意講野,又冇嘜活動,又困系屋企,所以搞成咁 

首頁

尾頁

跳至