在職全職

跳至

首頁

尾頁

子爵府

叻叻勳章

Phoebe_snufkin 發表於 12-9-12 11:07
回覆 cat_1447 的帖子

好彩囡囡由初出世已經係咁, 如果唔係99以為我教佢咁就弊啦

慢慢大d應該會好d

我囝勁跟ee, 6299玩住冇得訓會不停甘叫ee, 會跟ee去街, gdbye kiss, 搞到62成日開口埋口都話係我問題, 係我搞到佢地冇得見先會甘! 上個星期仲同食蕉甘講, 搞到我超吾好意思, 無奈之後爆左c6獲勁!

公爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

我99都會同人講囡囡唔跟佢, 但我聽唔到當時運高就算, 而且我老公有眼睇, 佢都冇囡囡辦法

子爵府

叻叻勳章

Phoebe_snufkin 發表於 12-9-12 11:28

我99都會同人講囡囡唔跟佢, 但我聽唔到當時運高就算, 而且我老公有眼睇, 佢都冇囡囡 ...

佢當我面講我已經吾理佢, 但佢地係人地問一句就會 bala bala… 講曬出黎, d食蕉又8wor! 88埋講比業主其他單位知! 因為有次食蕉同我講另一個單位既野! 心都

公爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

我都試過啦, 樓下食蕉竟然知我去邊度旅行

大宅

Good morning!

子爵府

叻叻勳章

wow ~ 返黎啦 ~

子爵府

牛年勳章 畀面勳章

咁好既, 冇野做又出糧喎, 恨死人...我都係咁啱有幾個字空閑先入黎BK..

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

去晒邊度玩呀

子爵府

叻叻勳章

呢到o的人唔見晒

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

係啦, 去晒邊度反呀, 又唔預我

首頁

尾頁

跳至