在職全職

跳至

首頁
12345...56

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Hi ~ 我72年, 有一個6歲半大女同4歲細女

複式洋房

你地有冇人覺得, 是否到這個年紀, 又有家庭, 好難轉工 ?
有冇人做HR, D公司是否唔鍾意請年紀大的人 ?

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 rebeccalo 的帖子

我好想生多個 , 有セ辦法可以快D有 !

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

can1001 發表於 11-4-4 17:54
咦, 我73, 有個3歲囡, 灣仔返工喎~
大家好!

我都係灣仔返工架

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

nicolelouie 發表於 11-4-7 14:03
差不多 6 歲兒子一個.
觀塘返工, 份工無野做, 但又唔執粒, 無人工加, 時間自由, 5天, 近屋企....
所以在這 ...

小朋友上到小學, 我覺得真係要付出好多時間比佢, 所以唔理份工有無野做, 最緊要有工開, 人工又好, 當然只返五日同近屋企就更理想啦.

伯爵府

rebeccalo 發表於 11-4-14 11:09
回覆 rebeccalo 的帖子

我好想生多個 , 有セ辦法可以快D有 !

你知唔知幾時排卵呀, 在排卵前後去做, 應該會好快成功喎.

我本身都好想再生架, 不過生完月經就亂晒龍, 而且無排卵, 如果真係要唯有去領養咋.

伯爵府

學校旅行選左今個星期日, 哈哈~~唔使做義工都可以同阿仔一齊去玩, 真高興, 我地上山頂同赤柱, 午飯食中菜, 見到個名都幾好味, 唔知味道會係點呢?

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 wyk 的帖子

我已食排卵藥都吾得 ....心急中.....因叔仔弄大人個肚結緍(大陸妹) ,又成日要話係仔....

有壓力...

大宅

pyemily 發表於 11-4-11 11:16
回覆 cckidsmm 的帖子

HIHI... 我係73年, 囡囡6歲, 仔仔2歲, 係HUNGHOM做野

我都係73年, 囡囡arm arm2個月..係黃埔返工, 土瓜灣做野, 好橋呀..

大宅

咁耐無上來,多佐咁多新朋友. 我大仔9.5歲, 細仔3.5歲. 系觀塘返工. 有時時大家出來聚下傾下啦. 話時話出來聚都講佐好耐.

大宅

咁耐無上來,多佐咁多新朋友. 我大仔9.5歲, 細仔3.5歲. 系觀塘返工. 有時時大家出來聚下傾下啦. 話時話出來聚都講佐好耐.

大宅

咁耐無上來, 多佐好多新朋友. 我大仔9.5歲, 細仔3.5歲. 系官塘返工. 得閒出來食下飯, 傾下計啦.
話時話叫出來食飯都講佐好耐了, 幾時呀???
復活節假出邊琉呀? 有無機會假期帶埋D小朋友出來聚下?

別墅

Hi 大家好 我73年, 有一個5歲半嘅女,冇做工幾個月,而家學吓人喺綱上賣小朋友衫,不過揾唔倒食,所以預備要揾番野做

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 littlewater 的帖子

喂, 搵到野做喇, 全定兼職呀, 我都轉咗工啦, 做死人

公爵府

畀面勳章

littlewater 發表於 11-4-17 12:32
咁耐無上來,多佐咁多新朋友. 我大仔9.5歲, 細仔3.5歲. 系觀塘返工. 有時時大家出來聚下傾下啦. 話時話出來 ...

littlewater
我都係觀塘返工,我做會計

大宅

Debbie媽 發表於 11-4-17 21:39
littlewater
我都係觀塘返工,我做會計

我都係做會計..

複式洋房

回覆 veronicamum 的帖子

你就好啦! 18歲!! 我地D 剛起步!!

公爵府

畀面勳章

irenewonglh 發表於 11-4-18 16:19
我都係做會計..

irenewonglh
你要唔要ot?邊度返工?

大宅

回覆 ilovematthew 的帖子

全職都系做死人. 搵唔到0岩的兼職. 雖然多嘢做但好開心. D同事個個都好好, 個老闆都好. 我都算好運, 搵到份幾OK 的工. 人工就比以前少, 但開心就無所謂啦.

你都好快搵到工, 份新工點呀?

大宅

回覆 sarah121512 的帖子

你賣邊類型的衫呀, 有無連埋小朋友玩具呀, 用具呀, 其他嘢一齊賣呀. 多D款會好D的. 你 PM 條 link 來比我睇下有無衫0岩.

首頁
12345...56

尾頁

跳至