夫婦情感

跳至

首頁
12345...81

尾頁

大宅

條女根本有心挑釁,佢離職只係扮退一步扮可憐架咋!!

複式洋房

回覆:俾香港小三逼到無路可行(國內人唔喜勿入)

之後怎樣呢?不是包養了?

別墅

kangaroowong 發表於 13-11-22 12:19
睇完心都實埋。
其實依傢先係開始

別墅

circle119 發表於 13-11-22 12:15
離婚咪益左條女....唔好牙.
我之前都係咁唸,但係真係好纍

複式洋房

別墅

其實佢都好緊張,返來時眼都紅嗮,應該係未訓過,佢都喊得好犀利,不停叫我原諒佢 apple_alice 發表於 13-11-22 12:07
哇,真係好PK!我係妳都真係會好傷心,仲會嬲爆lor!!!
妳老公睇落好冷靜,好像預左有呢一日咁,唉!
睇 ...

大宅

跟住呢?

大宅

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

做小三不分國籍.................只要係小三,破壞人家庭的人都不可原諒

peggysze    發表於 13-11-23 20:12

大宅

引用:Quote:circle119+發表於+13-11-22+12:15+離

原帖由 meimei: 於 13-11-22 發表
我之前都係咁唸,但係真係好纍
老公對你唔好?唔愛你?唔愛錫仔女?打你?罵你?事件曝光後死撐?推卸責任?做錯無道歉?你唔開心時唔理你?發生事後對你唔好?對你冷漠?感覺老公不愛你?

我就咁睇左兩段都估上述問題答案全部都係“否“。你睇下BK呢度……以上問題中,一題或多題答“是“嘅女人都一大堆,佢地都未放棄未話頂唔順!

依家你最親愛親近嘅人,都堅持係你身邊,又知錯又認錯,你竟然會比一個無關痛癢嘅外人繼續去影響你對自己親人嘅感情?真係本末倒置!

唔應該被重視嘅人,無論佢做乜講乜,都應該視之不見,聽之不聞。只重視該重視的人!

eva1320  唔係一句認錯,或做返百萬樣野就可以補救。
原諒係一個選擇,唔選擇原諒無對與錯。
確實做果個係樓主C6,本沒倒置果個係你!
Btw, 我支持樓主比機會C6,加油!   發表於 13-11-23 12:02
從前你倆為什麼執手起誓
難捱的關口請你記住原委
努力保衛

男爵府

BK Milk勳章

追!

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

個女人夠cheap 喎,不過我想講,男人去滾同樣下賤,不是他們有特權“天經地義”……只是太多男人咁做,變得理所當然

個女人咩年紀?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

不過如果你老公係咁,佢又表明咁愛你,就叫佢咩都轉晒你明,唔好俾佢到時講一套做一套
到時個女仔知佢咩都冇得個殼就自然會走

男爵府

后生女都係為左錢既姐, 同你老公訓一排就有幾百萬, 我諗好多靚妹都好樂意lor.

大宅

引用:係,我地只係唔鍾意一心黎攞著數既b6。大大

原帖由 MCEsc 於 13-11-22 發表
係,我地只係唔鍾意一心黎攞著數既b6。
大大聲一邊扔垃圾搶奶粉高叫“香港無左b6會死”既叫強國人;
有教養 ...

大宅

熱血勳章 畀面勳章 遊學勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

為你難過......

伯爵府

引用:(知bk啲jm唔中意國內人,但係我係香港都已

(知bk啲jm唔中意國內人,但係我係香港都已經生活咗十幾年家都係哩渡啦,只係傾訴 或者有人出主意,我已經 ...
無論係咩人, 做小三就係唔岩!

別墅

仔仔訓咗 繼續:之後老公對我更加殷勤 我知佢係有負罪感,知我仲難過日日返來同個女哄我開心(個女超中意爸爸,晚上要爸爸哄先訓覺,如果爸爸未返都要打電話聽住爸爸講嘢來訓,大細孖睇到爸爸返來就好興奮,如果老公放假係屋企個女就好像隻樹熊咁抱住爸爸唔放手) 其實邊有老公出面有女人可以當無事發生過呀,但係我既然選擇原諒佢就冇再把件事時時囉出來講,只有時自己在內心深處哭泣,難過,之後老公有提議我去公司返工多野做就唔會亂唸嘢,但係兩公婆係間公司日見晚見更加影響感情,何況孖仔仲細食咁母乳,雖然有姐姐幫手湊 屋企一直係我煮飯俾女同老公食,我唔想好似監視佢咁咯,我話等大細孖返學我再出來做野,現在只想好好湊仔女同你之後個女仔仲有打電話來 老公好唔客氣同佢講叫佢冇再打來騷擾佢la,都有返屋企關過一排電話 驚佢再打來,事件慢慢平淡到9月,真真正正折磨我既痛苦開始,有日個女仔send幾張相來,全部係啲名牌手錶同手袋,我覺得佢好莫名其妙咯,你有你既事,炫耀俾我睇做咩姐?跟住又send咗段話:你以爲咁A(以A來稱呼老公)就唔來揾我呀,佢中意我,愛我,哄我開心,我中意咩就買咩,你數哈有幾多 亞嬸...我只覺得頭快裂開,佢哋仲係一起?

yeungws2  睇到這點.小三會否扮野,其實扮係你老公送玩分離?  發表於 13-11-24 18:49

伯爵府

引用:繼續:我打開睇到係佢同我老公既床照,老公

繼續:我打開睇到係佢同我老公既床照,老公仲係渡訓,佢照張相老公應該唔知 都係大頭像 但係一睇就知係床上 ...
好心up......

伯爵府

引用:仔仔訓咗+繼續:之後老公對我更加殷勤+我知

仔仔訓咗 繼續:之後老公對我更加殷勤 我知佢係有負罪感,知我仲難過日日返來同個女哄我開心(個女超中意爸 ...
會唔會係隻公司雞死撐ja?

(用詞可能過激, 但係我真係接受唔到做小三既女人)

別墅

回覆 poohbb_hk 的帖子

唔係好清楚 應該25上下啲

首頁
12345...81

尾頁

跳至