樓市動向

跳至

首頁
45678...12

尾頁

大宅

nono913 我係同你講呀... 發表於 1 分鐘前

7月鬼遮眼,睇唔到,睇唔到

nono913  bye bye ...  發表於 11-8-11 16:48

禁止訪問

大宅

放棄呢個討論區而已

講到咁崇高

你刪晒所有野

即走

以後唔上bk

我就俾10個叻你

男爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

penfan2010 發表於 11-8-11 15:51
就我所知佢到過朋友聚會, 當中有不小新朋友重有戶主本人亦是BK member, 佢借用過戶主電腦去reply 問題, 其實你可以睇下如果佢係分身就一定keep 住會Q & A, 唔會只係特別果一兩日去做

最主要係佢電腦都唔識, 好似今次佢個新blog .. facebook 所有野都係我幫佢整, 佢識鬼開新account 佢連輸入法都未識重話要開分身佢真係想玩死自己

其實所有野都係一個理字, 我無話佢一定無分身, 但係以我識佢為人, 我真係唔太信, 但最慘係你地無俾過機會解釋就那過左D

老實講你可以睇下佢所有的post 係咪幫到人你會睇到
你的答覆好唔清楚, 就你所知係你估計定係當事人告訴你? 朋友聚會係一次過定係日日都聚? 那個借用電腦比當事人的BK會員係認唔認識? 還是一切都是你聽回來?

你亦唔肯定佢有無分身, 但一直否定我們版主的言論, 是什麼原因? 你識佢為人, 但我們不認識, 是否他所有行為你可以擔保, 將來出了問題可以由你承擔?

老老實實要分享知識的人, 用不著用分身自問自答, 只有有機心有目的的人才需要這樣做, 所以我們找到人用分身自問自答, 根本就不會給予機會.

有勞你解答本人疑問?

大臣
現在的國民很好招呼...

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

penfan2010 發表於 11-8-11 16:29
其實我所知的已經回應左, 我係係BK到認識亦去過佢屋企及公司幫佢整電腦, 你只要問下大臣呢個case會唔會有機 ...

你的電腦知識咁叻, 咪回應下兩個三唔識7的人, 點解可以用到 同一IP註冊?

至於點解唔再開過個戶口? 簡單啦, 現在風頭火勢, 一開咪比管理員即. 電話咭再平都係要俾 $$ 架. 係開都遲一排先啦

既然你係識 ken 君的, 如果佢真係無用分身自問自答, 你可以叫佢用 email 同 bk 管理員聯絡及解釋架.
如果佢解釋到點解 "兩個三唔識7的人可以用到 同一IP註冊", 可能可以解封呢

唔使你幫佢搵埋 d 似是而非的 '解釋'

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

大臣 發表於 11-8-11 16:36
你的答覆好唔清楚, 就你所知係你估計定係當事人告訴你? 朋友聚會係一次過定係日日都聚? 那個借用電腦比當事 ...

大臣,

bk 容許會員在 頭像 顯示 blog address 嗎?

大宅

peter011 發表於 11-8-11 16:29
放棄呢個討論區而已

點解要你10個叻!!!你以為你係嘜水!!!點解唔係你以後唔上bk!!!係甘咬住唔放!!!真係好奇怪,都唔係理性分析,我夠唔明點解唔block你啦!!!

有人自認係狗,真搞笑!!  發表於 11-8-11 17:41
peter011  因為我係9,睇穿左,就唔放,死咬  發表於 11-8-11 16:49

禁止訪問

大宅

唉 大臣我只知這些人繼續
死撐, 死頂, 死心不息
公道自在人心

大宅

penfan2010 發表於 11-8-11 16:29
其實我所知的已經回應左, 我係係BK到認識亦去過佢屋企及公司幫佢整電腦, 你只要問下大臣呢個case會唔會有機 ...
佢唔開新戶口,係因為仲有你係度幫佢拉客麻

錢重要,但有d人仲想要埋名

做左教主,有咁多信徒

諗起都high爆

男爵府

回覆 peter011 的帖子

請問你有否睇哂kenneth既post

peter011  同志暈大師一樣,俾名利充昏頭腦,唔知自己既定位  發表於 11-8-11 16:59

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

penfan2010 發表於 11-8-11 16:43
其實有D可以話係武俠片中側邊係到略陣俗稱"僂儸" 我就無興趣回答大家都唔需要理佢, 唔同level 都唔知點講先 ...

其實你回答我的問題後我就會公開我的證據, 因為我唔想大家爭辯, 所以想了解清楚, 如果你唔肯回應, 我亦就此了解這事, 亦歡迎當事人用他其他分身上來跟我討論.

請盡快更換閣下大頭照, 否則我們將閣下封帳號, 因為版規規定不容許利用留言及大頭等作個人宣傳.

大臣

標.清  仲有佢在 #109 的 reply 呀.....  發表於 11-8-11 17:01

大宅

penfan2010 發表於 11-8-11 16:43
其實有D可以話係武俠片中側邊係到略陣俗稱"僂儸" 我就無興趣回答大家都唔需要理佢, 唔同level 都唔知點講先 ...
d信徒死心塌地,自已搵都搵到啦

你咁高尚

何必做到咁低莊呢

及早回頭是岸

名利係你地黎講係好重要

但仲有樣叫骨氣

我咬骨頭多就明啦

居然有人cheap到自認係狗,真係笑死人  發表於 11-8-11 17:45
nono913  冇錯... ha ha  發表於 11-8-11 17:28
winwin08  仲要喺好低莊的9, 做打手做到bk cheap 哂!!  發表於 11-8-11 17:17
oneone11  sorry,笑咗  發表於 11-8-11 17:13
bestma  大臣, 你隻9真係好9呀  發表於 11-8-11 17:09

男爵府

好媽媽勳章

peter011 發表於 11-8-11 16:56
d信徒死心塌地,自已搵都搵到啦

你咁高尚

點解係呢個時間有人仲係樹煽風點火........居心何在??

男爵府

為免大家無完無了的爭辯,懇請大臣公開證據,讓大家都知道真相,還BK一個公道

同意~  發表於 11-8-11 17:45

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

oneone11 發表於 11-8-11 17:08
為免大家無完無了的爭辯,懇請大臣公開證據,讓大家都知道真相,還BK一個公道 ...

咁你叫呀 pen 君答咗大臣的問題先囉, 大臣都講咗 "其實你回答我的問題後我就會公開我的證據"......

管理員

oneone11 發表於 11-8-11 17:08
為免大家無完無了的爭辯,懇請大臣公開證據,讓大家都知道真相,還BK一個公道 ...

我等緊發言人的回覆呀, 不然我公開證據, 對方又有解釋, 呵呵

大臣

男爵府

標.清 發表於 11-8-11 17:10
咁你叫呀 pen 君答咗大臣的問題先囉, 大臣都講咗 "其實你回答我的問題後我就會公開我的證據"......

sorry,如果有問題叫我答我都會盡量配合,但要pen 君答問題我點控制得到啊,你咁樣講有d強人所難wor,我祇係覺得有證據既話咪公開lor,讓大家知道真相,唔使大家係度爭拗

管理員

oneone11 發表於 11-8-11 17:27
sorry,如果有問題叫我答我都會盡量配合,但要pen 君答問題我點控制得到啊,我祇係覺得有證據既話咪公開lor, ...
我們的證據就是當事人一人同時分身不同角色自問自答, 企圖誤導他人.

大臣

首頁
45678...12

尾頁

跳至