自由報料

跳至

首頁
23456...31

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

【體驗Fresh海莓修復身體滋潤乳霜的神奇修復力量】

大家睇左前一個post,係咪對海莓精華油有更深認識呢?而家只要o係以下留言位置回答問題,我哋會抽出50位答中嘅參加者,送出海莓修復身體滋潤乳霜70ml一支。

問題:請講出海莓精華油嘅其中一種功效。

截止日期及時間: 2012年11月5日下午12時正

參加方法:
1) 成為Fresh(HK) facebook專頁粉絲。
2) 看完上一篇【認識海莓精華油】後,於以下留言位置回答問題。
3) 按「Share」或「分享」,將上一篇【認識海莓精華油】分享到你的Wall上。

條款及細則:
1) 參加者必須為Fresh(HK) facebook專頁粉絲。
2) 每個Facebook 賬戶只限參加一次。
3) 如有懷疑虛假帳戶,Fresh(HK) 有權取消其參加資格,並不作任何通知。
4) 得獎名單將於11月6日於Fresh(HK) facebook專頁公佈。
5) 如有任何爭議,Fresh(HK) 將保留最終決定權

https://www.facebook.com/freshhongkong?fref=ts

大宅

回覆 fandycheng 的帖子

子爵府

回覆:fandycheng 的帖子

男爵府

陪月勳章

回覆:【Facebook】11月好康報料專區

禁止訪問

水晶宮

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Kiehl's Since 1851 Hong Kong
【搵到您嘅夢想國度未呢?】
立即展開旅程,同我哋一齊尋找您嘅夢想國度...

完成「醇香之旅」後登記,即可獲贈沐浴啫喱或身體潤膚乳(5ml)乙份及香水體驗裝乙份!快啲Share 俾朋友一齊參加啦!

http://goo.gl/dvi9b
(請以電腦登入)

fandycheng  thx  發表於 12-11-9 00:29

男爵府

【Tempo 最啱 Play.Friday 鬆一鬆】上星期睇完好哋Perfect Man廣告後,有無留意到我哋個「Perfect Man」係咪型仔之餘又剛柔並重呢~ 但大家又知唔知,佢係乜野國籍嘅男演員呢?一齊嚟估,答中送你全新Tempo純白原味及印花蘋果木香卷紙各10卷 (專人速遞俾你)!

玩法:
1. Like 我哋「Tempo Hong Kong」專頁
2. Like 此Post
3. 將答案留係comment 位置
4. 再「share/分享」此Post到自己Facebook

條款及細則:
- 遊戲時間︰截至今日下午10時正
- Fans必須要Like「Tempo Hong Kong」專頁。
- 每名參加者只可參加一次。
- 首10名答中答題之參加者,可獲Tempo純白原味及印花蘋果木香卷紙各10卷。
- 「Tempo Hong Kong」有權刪除任何 comment 而不作事先通知或解釋,參加者不得異議。
- 「Tempo Hong Kong」會稍後時間於專頁內公佈得獎者名單。
- 如有任何爭議,「Tempo Hong Kong」保留最終決定權。

https://www.facebook.com/Tempo.hk

複式洋房

支持

男爵府

https://www.facebook.com/biotherm.hongkong/app_285142731603399

fandycheng  thx  發表於 12-11-9 00:33

大宅

男爵府

回覆:338 的帖子

Just received from the letter box

禁止訪問

引用:Just+received+from+the+letter+box+ +

男爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

大宅

我都收到

大宅

唔知修唔修到肚紋

大宅

引用:回覆+csjho+的帖子 每年都打比我話留咗份

原帖由 山揸肉 於 12-11-02 發表
回覆 csjho 的帖子

每年都打比我話留咗份禮物比我,不過一次都無去攞,因為我覚得無免費午餐嘅! ...
唔該唒,咁唔去啦!

男爵府

回覆 janet1231 的帖子

呢個...等左成日都收不到SMS

水晶宮

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:回覆+janet1231+的帖子 呢個...等左成日都

原帖由 crazycrazy 於 12-11-04 發表
回覆 janet1231 的帖子

呢個...等左成日都收不到SMS
我都未,話會在4日內收到。

男爵府

Kiehl's 的 sample, 如果選擇用機取信息,我好幾次都試過甩漏,所以我之後都選擇e-mail,次次都即刻收到

男爵府

各位DEWYTREE fans 留意喇!!

為慶祝DEWYTREE首間旗艦店登陸香港,只要答問題即可以免費贏取現金券同旅行套裝!!
而成功邀請最多朋友嘅五位參加者更可贏取終極大獎,得到新產品 — 海洋膠原系列及水溶面膜系列一套㗎!!

獎品咁吸引,大家都快啲嚟答問題贏大獎啦!!!!
http://bit.ly/dewytreehk (請以電腦登入)

可免費換取膠原彈性系列或者海洋膠原系列旅行裝一套
有效期至11月18日

fandycheng  thx  發表於 12-11-9 00:34

首頁
23456...31

尾頁

跳至