自由報料

跳至

首頁
34567...31

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:【Facebook】9月好康報料專區

啱啱收到max factor email去海運拎唇膏………
有無人都收到?

wishh  無收到  發表於 12-9-4 10:46

大宅

引用:回覆+fandycheng+的帖子 skii+我o係油麻地

原帖由 hehahe 於 12-09-03 發表
回覆 fandycheng 的帖子

skii 我o係油麻地永安換,態度麻麻地...比完個sms佢睇就禁第盒野比粒聲唔出..... ...
我都系個間換,個職員好好仲教我點用

伯爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

skII盒野係點架? 我見時代好多人排隊,唔知係咪拎sample

男爵府

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:skII盒野係點架?+我見時代好多人排隊,唔知

原帖由 littlesheep123 於 12-09-03 發表
skII盒野係點架? 我見時代好多人排隊,唔知係咪拎sample
#21有圖

littlesheep123  Thanks!  發表於 12-9-3 21:27

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

複式洋房

very good post!! thanks!!!

cylai  x2  發表於 12-9-3 21:00

侯爵府

引用:very+good+post!!+thanks!!!

原帖由 shadowlam214 於 12-09-03 發表
very good post!! thanks!!!
多謝支持

子爵府

禁止訪問

陪月勳章 BK Milk勳章

侯爵府

27/ Giorgio Armani Beauty Hong Kong 體驗盛夏底妝系列

wishh  呢個packing都好靚,不過我唔化妝無登記到  發表於 12-9-4 10:52

侯爵府

32/ 尋找嬌蘭小黑裙

侯爵府

43/ The Body Shop 日本櫻花淡香水試用裝 (至12年9月19日)

hehahe    發表於 12-9-4 15:17
skycityguy  請問將這 email save 落手機俾d sales 睇, 可以嗎?  發表於 12-9-3 23:18

侯爵府

02/ LANEIGE Water Bank lntensive cream 3天體驗裝

大宅

回覆:fandycheng 的帖子

點解吾可以登記

侯爵府

陸嘉妍 發表於 12-9-3 22:29
點解吾可以登記
which one?

男爵府

去左times square 換 SKII. BA 好好笑容, 每次都開左盒sample比你睇, 重教點用.

不過我去到已有成2十幾人排隧. 排左20幾分鍾先換到

我走果時重有4, 5十人排緊

今次可能唔係分批換, CWB 又冇左Sogo. 咁迫晒所有人係7日內換所以要等咁耐

大宅

引用:02/+++LANEIGE+Water+Bank+lntensive+cream

原帖由 fandycheng 於 12-09-03 發表
02/ LANEIGE Water Bank lntensive cream 3天體驗裝
吾得吖

侯爵府

陸嘉妍 發表於 12-9-3 22:58
吾得吖
ok喎~不如你直接print呢個啦

侯爵府

Noire 發表於 12-9-3 22:49
去左times square 換 SHISEIDO 全效無痕抗皺霜. BA 好好笑容, 每次都開左盒sample比你睇, 重教點用.

不 ...
SK2 定 Shiseido?SK2先有盒,Shiseido得個樽仔

首頁
34567...31

尾頁

跳至