夫婦情感

跳至

首頁
12345...8

尾頁

侯爵府

畀面勳章

做左幾十年人啦, 自己見過c6有小三, 身邊的人有小三, 而且見到有成功的小三...... (都係香港女人)
故事有三個.
(1) 第一個 (自己)
同c6結婚的一個月, c6同我講, 結婚後都要私人時間.....每次佢的私人時間, 都係去搵小三, 有一個10月1日國慶, 我一家人叫佢一齊去睇煙花, 果日佢同我講公司有野做, 點知同小三去打波,點知仲......(總之係比我知道左啦) 值到我有左bb, 小三知道佢地位不保, 每日電話搵c6, 換轉我頂唔順, 我同c6講, 你咁辛苦, 呢個家唔可以有兩個女人, 不如你搵佢做你老婆啦, 最後先有好日子過....
最近有facebook, 呢個小三佢add哂我同c6身邊所有朋友, 又公開講, D狗人我唔識, 識佢老鼠, 睇到真係眼火爆, 想搵野KO佢. 邊個大邊個細? 邊個係正印? 講野真係不知個醜字點寫.
最緊要係C6回頭是岸, 佢每日都掛住兩個小寶貝. 我都算保得住個家, 叫幸運. (但感覺係.....C6賺左)

(2) 朋友
朋友個C6, 一值都有出去玩, 放又唔係, 唔放佢出去又唔係, 我呢個朋友唔識講野, 只會成日煩住個老公, 典知有一次, 佢個C6搵到個香港小三, 身家有成千萬, 唔講金, 只講心, 朋友個老公比哂層樓佢, 仲有一齊做生意留下個幾百萬, 依家有錢冇老公, 日日同個女過得好快活....但心底好唔開心. 因為咁樣冇左個老公...

(3) 親人
最細個舅父, 樣貌年輕, 本身年齡比我大十幾年, 睇落去會覺得大個幾年. 同佢老婆已婚幾二十幾年, 已經有個20幾歲大個女.
某一日同佢老婆講, 我想搵真愛, 決定放棄成個家, 同個小三一齊, 我地成班人睇唔起佢, 典知小三仲勁, (小三睇落同我同年),為左咁, 再生一件, 比佢得到個仔.....依家...我冇啦啦有個表弟細我30幾年, 我對小寶具仲叫呢個小朋友做表舅父....
本身唔岩果個係小三,係個男人, 今日聽返係講緊前妻不解老公, 老公先要搵真愛?!!!! 咁個女人呢? 有冇因為個老公唔出色, 搵唔到錢, 又冇買樓之類要同個男人分開? 呢個世界真係好唔公平, 我見舅母好唔開心, 都已經兩年啦, 佢都仲好唔開心. 到今日我仲叫佢做舅母, 小三我只會叫阿喂? 我唔記得你個名啦, 笑笑口咁........

好長, 要完啦, 睇到你地都煩哂! 我有個女, 長大後我會好好教佢, 人地個老公千萬唔好搞, 做人要有良心.
如果有幸比某D係小三的人睇下呢個POST, 你自己要好好留意你做過的事一定會有報應, 依家唔報, 有一日一定報!

pinky30312    發表於 13-2-6 16:25
cmcmiu  咩世界  發表於 12-8-7 16:43
lamyungyu  港女小三係求個伴.  太可怕. !!!  發表於 12-7-13 17:18

大宅

回覆:唔止B6女會做小三, 港女不少!

大宅

大陸小三是洗男人錢,香港小三是願貼錢比男人洗

pinky30312    發表於 13-2-6 16:25
ching-kimmi  我都認同  發表於 12-7-20 16:43
mloved78  agree  發表於 12-7-19 00:28
小可愛11    發表於 12-7-12 13:25
yoyochg  Agree  發表於 12-7-10 23:55
chowchow2012  AGREE!  發表於 12-7-10 23:09

禁止訪問

複式洋房

真唔明白

大宅

新鮮滾熱辣領教左個!
我c6無錢,打份牛工都有條女黐埋去

子爵府

doubleluk 發表於 12-7-10 22:29
新鮮滾熱辣領教左個!
我c6無錢,打份牛工都有條女黐埋去
可能係佢口才了得

fifimanhk  D女好冧識講野既男仔~  發表於 12-7-10 23:34

男爵府

而家大把港女, 香港地女多男少..............................

子爵府

BK Milk勳章

我最有同感係last個真愛!因為我老豆幾十歳人,早幾年先公開話搵到個大我幾年嘅女人,仲大大隻字話個女人先係「真愛」。咁我媽咪咩呀真係嘔血

pinky30312    發表於 13-2-6 16:26
PAYESI  係喎, 真愛係咁架? 頂!  發表於 12-8-7 20:39
fifimanhk  真係好大打擊  發表於 12-7-10 23:35

大宅

引用:Quote:doubleluk+發表於+12-7-10+22:29+新

原帖由 crt1234 於 12-07-10 發表
可能係佢口才了得
我c6唔識講野,咁先嬲!
條女無啦啦話鍾意我c6,主動錫佢,叫佢去睇戲!發花癲!
我c6話一時間唔識抗拒!
不過呢d都係佢一面之詞

pinky30312    發表於 13-2-6 16:26
chowchow2012  飛來蜢....  發表於 12-7-10 23:11

侯爵府

畀面勳章

引用:我最有同感係last個真愛!因為我老豆幾十歳

原帖由 Babybaby120 於 12-07-10 發表
我最有同感係last個真愛!因為我老豆幾十歳人,早幾年先公開話搵到個大我幾年嘅女人,仲大大隻字話個女人先 ...
就係囉!我最慘要當個小三係親人.

suenmay  比我一定唔會蘇佢  發表於 12-7-17 11:42

大宅

唉,今晚同ex傾計,佢話最近好煩,我咪問佢做乜事囉!佢結左婚3年了,有個好好的老婆,同我講佢有小三,個女仔啱啱hku grad,又後生又靚女,床上功夫仲好了得,佢地一齊唔戴套,個女仔話想同佢結婚同生BB,我ex話個女仔有男友,仲要幾有錢,住半山,男友屋企人買定屋比佢地兩個,佢都知我ex有老婆,我都唔明,個女仔大把青春,唔怕搵唔到老公,做乜要攪人老公!不過我ex都係爭唔落,佢話個女仔真係好吸引!我話你快斬,如果唔係,遲早家變!

pinky30312    發表於 13-2-6 16:32

子爵府

BK Milk勳章

回覆 whspang 的帖子

後生又靚女,床上功夫仲好了得....真係強勁的小三....&一個極之任性的小三..

你EX的老婆真唔好彩...比C6遇到咁既索女...

而你都好好彩, 無同呢個EX 結婚!

pinky30312    發表於 13-2-6 16:32

大宅

回覆:chowchow2012 的帖子

條粉皮仲要好威咁send小三張相比我睇,睇佢幾時家變啦!

複式洋房

回覆 回覆:whspang的帖子

賤...好似我c6咁,男有老婆,女有錢有男友,都仲要攪...都唔知佢垛咩心態?過時我啱啱生左baby,我c6都同個賤女人講想同佢結婚生仔,超賤!!

男爵府

版主 的帖子

後生女好勝唔出奇。我識有個"虔誠"的基督徒老師都做人小三29啦 ! 在馬鞍山一間中學教書,06年中大碩士,約40歲,其貌不揚兼肥胖,幾年來不斷勾引有婦之夫,先向一個有婦之夫大獻殷勤,可惜唔成功。跟著晚晚和另一個有婦之夫發短信談心事,人地覺得唔妥,她和同事講話"關心"人老公喎!後來又叫埋人老公返自己教會搞搞震,咪仲賤?!

男爵府

版主 的帖子

B6女人為錢為生活做人29,不可原諒但可以理解。一些賤格港女讀過書,有工作,甚至有信仰都可以咁賤,勾人老公,咪仲衰過啲b6女人!

侯爵府

畀面勳章

引用:B6女人為錢為生活做人29,不可原諒但可以理

原帖由 maomama 於 12-07-11 發表
B6女人為錢為生活做人29,不可原諒但可以理解。一些賤格港女讀過書,有工作,甚至有信仰都可以咁賤,勾人老 ...
岩!

無望    發表於 12-7-16 23:49

禁止訪問

畀面勳章

引用:大陸小三是洗男人錢,香港小三是願貼錢比男

禁止訪問

畀面勳章

引用:我最有同感係last個真愛!因為我老豆幾十歳

首頁
12345...8

尾頁

跳至