夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 深夜靚女俱樂部(PART 7 )

惠,
好好好好呀~~~
因為我就係住蝶翠~~~~~

大宅

Joannex 寫道:
勁!! 我咁wet的話,老公同99會鬧死我!!所以我好難生, 仲痛左好耐... :-( :-(

我個時都唔知有b,知我都唔會去啦....

我仲有take野tim

大宅

crystal618 寫道:
惠,
好好好好呀~~~
因為我就係住蝶翠~~~~~

我知呀,但係你唔洗湊女咩∼??

別墅

LOVEtsangchiwai 寫道:
我個時都唔知有b,知我都唔會去啦....

我仲有take野tim

我唔知自己有時...我飛左去台灣, 飲苦瓜汁同埋去劈酒...結果差d無左bb!! 嚇到我cc下!

大宅

Joannex 寫道:

我唔知自己有時...我飛左去台灣, 飲苦瓜汁同埋去劈酒...結果差d無左bb!! 嚇到我cc下!

苦瓜汁都好飲∼???

係咪流紅呀∼??好多人都會,我都試過∼∼

子爵府

惠,
我個女係呀媽度~~~~

大宅

我7個月時仲pk tim,成個patpat登左落地下....好在仔仔冇事渣... :-(

大宅

crystal618 寫道:
惠,
我個女係呀媽度~~~~

咁你平時都唔洗湊架∼∼

別墅

LOVEtsangchiwai 寫道:
[quote]
Joannex 寫道:

苦瓜汁都好飲∼???

係咪流紅呀∼??好多人都會,我都試過∼∼[/quote]

台灣d蜂蜜白苦瓜汁好出名, 好好味架!
去完台灣返黎, 真係見紅呀, 初初以為period到, 但又同平時唔同, 之後先知自己有左bb, 我訓左床足足一個禮拜呀!

子爵府

惠,
我得閒咪湊囉~~~
因為我呀媽怕我第時去做0野我個女認人就pk啦~~~
所以依家我同呀媽輪住湊囉~~~

大宅

搬屋呀∼∼大家去part8啦∼∼

首頁

尾頁

跳至