故障報告

跳至

首頁

尾頁

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

其實 BK down 左, 我地都入唔到, 真係好無奈

不過, 入唔到BK, 有D時間飲杯水, 去下廁所, 或者早D訓, 都幾好啊
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 小楷 於 10-11-14 00:45 發表

見到有章又上癮啦

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 karkar39 於 10-11-14 12:44 AM 發表

係有人出POST話BK又short既話題,有D會員自己講出黎,你可以查番

以前只要人多就會慢或down,不過唔會好似近排咁頻密。

始終我地都只係如普通會員咁係局外人,我地唔知道而家技術部面對緊乜嘢難題,唯有遇到bk系統出問題時即時報告俾大臣佢地知道,等技術部盡快處理。

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 karkar39 於 10-11-14 12:46 AM 發表

希望bk好快就可以精彩囉

到時我怕您會上bk上到停唔到

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 小楷 於 10-11-14 00:51 發表

我好努力架
睇得出

禁止訪問

超級版主

原帖由 小楷 於 10-11-14 12:55 AM 發表

阿召,

係咪有咩內幕消息姐

邊有0者! 妳知幾多時我都係知咁多,妳咪扮唔知呀

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

系統這兩天已回穩定下來,閣下所指的DOWN是什麼情況下出現?可否具體說明一下。

大臣

原帖由 karkar39 於 10-11-14 00:11 發表
(BK點解甘耐都重係down down地,何時先可回復正常)

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

大廚勳章

原帖由 karkar39 於 10-11-14 01:19 發表

我頭先回覆大臣都要用左15-20分鍾先回到
(The page you are looking for is temporarily unavailable.
Please try again later. )

呢排日日都係咁,中午係咁,半夜又係咁...之前真係無short得咁密架.

首頁

尾頁

跳至