夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: 少婦俱樂部(part 4)

男爵府

我都驗過葡萄糖ar ......... 個坏超濃葡萄糖水飲到想嘔 ,又要驗血wo

大宅

我見pampers特級棉柔36片2包超市都特價要$83.5,
見佢平十幾蚊佢又話肯去洪水橋交收咪買囉,
點知d人咁架姐.

男爵府

小香香 寫道:
[quote]
pat108tap 寫道:
今晚好靜

我可能早訓..因為我飲左diamond black[/quote]
做乜飲酒嘅,有野煩

大宅

小香香 寫道:
[quote]
pat108tap 寫道:
今晚好靜

我可能早訓..因為我飲左diamond black[/quote]
提子汁來架咋...

禁止訪問

男爵府

小香香 寫道:
[quote]
小靜妹 寫道:
我見pampers特級棉柔36片2包超市都特價要$83.5,
見佢平十幾蚊佢又話肯去洪水橋交收咪買囉,
點知d人咁架姐.

我自己用就鐘意用huggies..pampers用過..貴到物冇所值..
[/quote]
agree

大宅

108~
我都知,有人同我講左,
我已經放左健康院3次飛機,
之後佢pass左我去屯門醫院.
點知都係難逃一劫. :-(

第一次係健康院抽血,
魚左2個星期. :-( :-( :-( :-( :-(

禁止訪問

大宅

香~
我個fd話huggies尿片大塊d架.
佢話pampers好用d,
咁我而家買入定d片比溫祖賢(我個仔個名)囉.

大宅

香~

唔好飲咁多,一陣個c6就有借口話你.
如果我個c6咁對我,我打到佢飛起,
我c6成日比我打架.

禁止訪問

禁止訪問

大宅

小香香 寫道:
係大少少..高身d..咁仲好..唔會咁易漏尿...不如你自己兩樣都試..個個人既要求都唔同嘛,.我用過好多隻牌子架..

等我去同人換d反來用下先...

大宅

小香香 寫道:
我好怪架..飲半支會好眼訓..飲完一支好精神..飲三支就老虎都打死隻

咁你飲定3枝等個死佬反來比你打...

複式洋房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

小靜妹,

唔洗擔心, 我唸醫生都係想穩陣check下既者, 因為我阿爸有糖尿傾向, 所以個陣我陀緊阿囝既時候都要做呢個飲糖水測試, 不過個d糖水真係租得好緊要, 我飲完之後直情涸實個喉嚨, 又唔俾飲水, 咳c我.... 不過後尾驗左冇事, 都安心d...

hehe.. 題外話, 你囝囝既預產期同我囝囝生日係同一日呀.. 都係4月20號..

禁止訪問

大宅

anita_mon 寫道:
小靜妹,

唔洗擔心, 我唸醫生都係想穩陣check下既者, 因為我阿爸有糖尿傾向, 所以個陣我陀緊阿囝既時候都要做呢個飲糖水測試, 不過個d糖水真係租得好緊要, 我飲完之後直情涸實個喉嚨, 又唔俾飲水, 咳c我.... 不過後尾驗左冇事, 都安心d...

hehe.. 題外話, 你囝囝既預產期同我囝囝生日係同一日呀.. 都係4月20號, 係呢, 改左名未呀?

我都明白係為個仔好,不過上次抽完血魚左2個星期呢...:-(
我4月21日生日架,唔知會唔會同我同人一呢...
我個仔改左名叫[size=large]溫祖賢.[size=large]我就係傳說中既溫太啦.

大宅

小香香 寫道:
但好貴呀..我"頸"住飲..成十幾蚊支..我買左半打..係屋企慢慢飲

有6枝咪可以分2日打你個c6囉...

複式洋房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

希望祖賢可以同你同一日生日啦... 係呢, 你揀順產?

首頁

尾頁

跳至