樓市動向

跳至

首頁

尾頁

洋房

原帖由 MRNT 於 09-6-1 10:28 發表
多謝你出來解釋, 非常感激, 就憑你呢句, 我發誓以後唔串你, 無論你講d乜. 我份人絕對係幫親不幫理的. :D 同埋會盡量對你有多d人情味, 你今日食左飯未啊?

真係唔知點解, 我媽生我出來就係咁串, 下次有機會介紹佢俾 ...
我好少上黎講野, 唔使客氣!

我都只係一個是非人, 睇下你同人拗黎打發時間. 哈哈.
希望你下次有個style 相近既對手.

男爵府

自已開唔開心唔需要經常掛係自已嘴邊既, 前日我咁樣贏期指法, 話你知我而家好傷心你都唔信啦. 邊個開心邊個傷心大家心中有數, 無需一而再, 再而三係公開網絡話俾人知.

洋房

呵呵,更開心!^_^

男爵府

原帖由 merlot 於 09-6-1 11:34 發表
我好少上黎講野, 唔使客氣!

我都只係一個是非人, 睇下你同人拗黎打發時間. 哈哈.
希望你下次有個style 相近既對手.
睇來我都幫唔少人打發左d時間. 哈哈哈哈哈.

style相近的對手? 都係咁串?難d喔.

男爵府

MRNT,

恕我多事,咪鬼理佢啦! 你再講落去都係晒氣。我有個老(網)友成日講,君子和而不同! 在討論區不能接受相反意見而覺得人家有心奚落要佢難受。都唔同級數,講多無謂啦!

我本來對某人心存敬重,人家雖然睇錯少少,但不失為心地善良係度解答不少網友的疑難。 但見佢唔嫁又嫁,答非所問,左閃右避...唉,連呢少少敬意都無埋。

好懷念以前的destiny和ron,兩位網友都係"理財"貢獻良多,後來被圍攻而退,話走就走,撇撇脫脫,哪裡會嘻皮笑臉賴著的?

洋房

呵呵!^_^

男爵府

原帖由 Ms.ChanChan 於 09-6-1 12:37 發表
MRNT,

恕我多事,咪鬼理佢啦! 你再講落去都係晒氣。我有個老(網)友成日講,君子和而不同! 在討論區不能接受相反意見而覺得人家有心奚落要佢難受。都唔同級數,講多無謂啦!

我本來對某人心存敬重,人家雖然睇錯少少,但不 ...
知道, 多謝你意見.

洋房

呵呵!^_^

禁止訪問

洋房

原帖由 Henrymama 於 09-6-1 19:26 發表

如信咗"呵呵系統分析", 今天咪有損失lor:lol

對啊對啊,不要相信我啊!呵呵!^_^

洋房

我的朋友,方便的話請到這裡聊天
http://tw.club.yahoo.com/clubs/ExchangingVillage/
使用yahoo的帳號
申請加入時,麻煩填入bk的帳號,謝謝!

大宅

一排無上呢個topic,一入到嚟睇返啲內容先知發生咁多事,上網大家都係茶餘飯後既娛樂,其實唔使咁勞氣呀,邊果啱邊果錯,時間見真章,多啲唔同既意見咪好囉,何必要動氣呢,我鐘意上嚟睇,係因為鐘意有唔同既意見,無論個市升定跌,作決定既都係我自己,而你哋各位既睇法亦都俾咗一啲指引,就算錯又好啱又好,都無問題,係我自己選擇去信,唔你你哋寫咩我就照單全收,所以無請傷和氣呀,我鐘意你哋大家發表啲唔同既意見,我又可以從中學野呀。

首頁

尾頁

跳至