夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 我男朋友.... 傻左呀~

rubyl928 寫道:
哈~ 乜你媽咪都有上黎bk 呀~

無呀!我話俾佢聽之麻!
我同佢好fd架!好似兩姊妹咁架! :mrgreen:

大宅

最新消息~ 衰佬自己meet 左12包
無等埋我一齊meet :-( :-(

大宅

最新消息~ 衰佬自己meet 左12包
無等埋我一齊meet :-( :-(

罰佢俾番$240你law!
錢實際d!!!

大宅

$240 咁少... 唔好睇少我喎

公爵府

做乜咁灰呀~
我同我男朋友又講心又講金
遲D 將佢D 金變做我D 金
等佢同我講返金

恭喜~ 恭喜~ 財色兼收
拍緊拖係sweet ~
我都想拍拖 ~
恭賀新禧,迎春接福!

大宅

Mrs.Chan 寫道:
恭喜~ 恭喜~ 財色兼收
拍緊拖係sweet ~
我都想拍拖 ~

所以我咪唔結婚囉
係咪好醒呢

大宅

wa~~ 你bf 就好la 買1000蚊野黎換hello kitty
我老公明知我鍾意佢唔換都算la
佢走去ok 換 麥0麥lor 佢話似我wor
想成日帶係身邊見到我wor

大宅

hahahahaha... 你老公好搞笑
唔好咁嬲啦~~
最多我有double 同你交換/ 送比你啦

琳琳豬媽 寫道:
wa~~ 你bf 就好la 買1000蚊野黎換hello kitty
我老公明知我鍾意佢唔換都算la
佢走去ok 換 麥0麥lor 佢話似我wor
想成日帶係身邊見到我wor

大宅

ruby
好ar 我到時同你交換ar 我老公佢傻ga
自己牙痛 仲晚晚寺買coca cola 為左換麥0麥
我都唔明點解有咩0甘靚 係咪而家0的男人
發姣ar

大宅

原來你老公同我男朋友一樣....... 係傻架

大宅

今日我個fd 比左一個hello kitty 我
我自己又去買野有一個
話比bf 知我都有兩個meet 啦...
佢...... 竟然話我........... 晒錢)))))) ?-( ?-(

大宅

我自己又去買野有一個
佢...... 竟然話我........... 晒錢)))))) ?-( ?-(

下......佢........佢.....佢.....
個0的一千蚊買野換到既kitty 係咪唔係佢俾錢ga
點解佢突然0甘講ar
唉 我老公今晚話唔買la 佢話買碗翅食好過俾我笑wor

大宅

琳琳豬媽 寫道:
下......佢........佢.....佢.....
個0的一千蚊買野換到既kitty 係咪唔係佢俾錢ga
點解佢突然0甘講ar
唉 我老公今晚話唔買la 佢話買碗翅食好過俾我笑wor

都話佢係... 傻架啦
頭先問佢有無換埋個布簾
佢問我點換
我話買$20 加$25 換
佢就叫我去換... 佢話無晒錢錢喎
係咪比佢又激死又笑死~~

你老公........... 同我bf 有得fight

大宅

ruby
笑死我la 佢係咪最後個1000蚊都買晒野la
所以冇錢再換個塊布簾la
我老公真係傻ga 講起有一次我地去thailand
0甘咪試下去做0的local spa lor 0甘我地去旅行0的passport
緊係跟身la 但係做spa 唔可以拎住0的 0甘個間野有個box
係俾我地放貴重野 只可以放到0的passport 0甘大件既野
0甘當時佢拎住我個大袋 佢好似發緊夢0甘
佢問個個人 將個袋放落去 ? 點放ar 個袋都放唔落wor
跟住我同另外0的團友同個導遊 笑到彎晒係度
個導遊就問佢 你諗住成個袋放落去ar
(個導遊自己有個袋 ).. 導遊話0甘我都學你放埋落去la
跟住我老公自己先識笑 之前我地笑佢仲呆係度唔知做咩
點解我老公0甘蠢

大宅

hahaha 你唔可以話你老公蠢架~
佢扮蠢博你紅顏一笑嘛

大宅

我自己又去買野有一個

兩個傻鬥傻!!

大宅

洗唔洗咁晒呀... 晒死人咩
昨天已逝,明日是迷,今天的樂,盡力而為^-^

男爵府

算啦...毎個人都有嗜好...只不過佢既嗜好比較特別姐
好過有d人既嗜好係『溝女』呀,係咪!!

OH NO..... 男人老9 鐘意hello mimi :-( :-(
我要保留飛佢既權利啦
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

大宅

晒死你.......

根本美麗 寫道:
洗唔洗咁晒呀... 晒死人咩

大宅

chriswanwan 寫道:
兩個傻鬥傻!!

我... 係正常架

首頁

尾頁