夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 你地有冇"情夫"?

呢個當然啦!我真係唔想干預你

別墅

我都有, 已經幾年了. This year 還出面租左個單位做我地另一個家. 我地大家都各自有自己家庭. 都有仔女.

別墅

我個得做人最緊要係開心, 感情係好難講, 要來就來, 要走就走. 無話錯定對. 支持

別墅

Ceci Leung 我支持你, 同道中人

大宅

唔好意思多口一問
咁有冇經濟支助o架?

翡翠宮

辛苦 但我覺得你落在其中喎
CeciLeung 寫道:
其實情夫都冇要求過我為佢做D乜,佢都叫我小心D唔好比老公知,唔係就會咩都冇,哩點我都明。
我老公係懷疑過我地,但係因為搵唔到D實質既證據所以都冇乜野做過,但係有時我自己都會心虛,講起D關於佢既野我都會避忌,我都怕自己有一日會講錯說話。
偷情並唔容易,有時都覺得幾辛苦。

翡翠宮

你個case比cecileung還要衰 ceci都係傷害梗佢自己既家庭, 而個情夫都仲係單身, 自己甘願中個頭埋ceci到, 係佢攞黎賤 :tongue: 但你syhyt簡直唔係人, 你同你既情夫都不知所謂, 傷害緊更多既人, 仲要話租埋地方黎偷情 都唔知咩世界黎, 真係難為左你地雙方既伴侶同小朋友呀 死後你兩都好應該打落十八層地獄仲要係永不超身個隻 咁鍾意濫交, 有得投胎都鬼唔望你兩個做狗, 正狗公狗乸

男爵府

ringoivy,
又唔洗甘勞氣 因為各人有自己的選擇 但我只是覺得仲好似"理直氣壯", 唔會覺得有問題 當返到自己屋企會唔會有虧對自己的小朋友和老公/老婆呢 ?-(
Don't worry!Be happy!

洋房

syhyt,
我以前同你一樣,同一個有老婆仔女

大宅

樂唔樂在其中真係好個人既,不過Enjoy囉~
[quote]
ringoivy 寫道:
辛苦 但我覺得你落在其中喎

大宅

[quote]
joey1201 寫道:
各位姊妹,收到啦!我

別墅

joey1201,

我同老公感情沒有問題, 他都很好, 係個住家男人, 比好大自由我, 從不會干涉我的事. 但他比到我的, 我老公就比唔到, 就是關心和愛護, 可能角色唔同, 係屋企全部問題都係我決定和處理. 我要照顧這個家, 而他就給我被人照顧和苛護的感覺. 我好清楚大家都唔會放棄自己家庭. 我相信你地唔會明白嫁嗱.

大宅

syhyt 寫道:
joey1201,

我同老公感情沒有問題, 他都很好, 係個住家男人, 比好大自由我, 從不會干涉我的事. 但他比到我的, 我老公就比唔到, 就是關心和愛護, 可能角色唔同, 係屋企全部問題都係我決定和處理. 我要照顧這個家, 而他就給我被人照顧和苛護的感覺. 我好清楚大家都唔會放棄自己家庭. 我相信你地唔會明白嫁嗱.

明唔明其實大家心裡有數, 有邊個唔想一直有人照顧和苛護. 當初你地就唔應該結婚同生仔女. 我估你唔係好明婚姻既定義同作為父母對仔女既責任以及咩叫道德觀念.

男爵府

對於"情夫"呢個字真係諗都沒諗過!但係有時都會想多個人錫下, 特別係想要返比人追的感覺.
不過各位朋友 "幸福真係唔係必然啊"!要珍惜而家擁有的......唔好因為一時的衝動而破壞左自己本來的幸福啊.
:-D

洋房

syhyt,

我點會唔明白你呀?你而家

翡翠宮

Chingbb,

你傻啦, 我點會為呢d人勞氣呀, 只不過學你話齋仲講到自己好似好啱咁, 咁理直氣壯有d睇唔過眼啫, 話時話我都好耐無鬧人啦, 難得有個咁既人比我鬧下都不知幾爽呀[img align=right]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/01/30/004326.gif[/img]
chingbb 寫道:
ringoivy,
又唔洗甘勞氣 因為各人有自己的選擇 但我只是覺得仲好似"理直氣壯", 唔會覺得有問題 當返到自己屋企會唔會有虧對自己的小朋友和老公/老婆呢 ?-(

大宅

唉, 真係吾明..... 喺依一刻好似好enjoy, 但吾可以一世停留喺依一刻, 要面對嘅嘢始終要面對, 人吾可以o甘自私, 其實最終只有兩條路揀:

1. 同老公離婚, 同個男人一齊:
2. 同個男人分開, 永遠吾見, 永遠吾聯絡....

跟本無無第三條路可以揀, 因為紙係包吾住火....
回頭是岸, 吾好再錯落去, 影響到一生㗎 . . . :-(

別墅

搵D咁野攪,好呵護又好浪漫?! 如果有人覺得係咁都可以係既,甚至絕對有權覺得通姦係對添架,之不過咁,話租個竇係呃呃氹氹一齊"浪漫"下咁囉,難聽D既講法係男方唔洗洗一分錢去滾女上床渣,果D姦夫連通姦都做得出,一陣間反轉豬肚就係"o卡",變態起上來,嘩!都唔知會唔會之前唔覺唔覺,已經錄低左一齊果D咸野用來做痛腳索你水,你唔比佢啊,就大鑊囉,又或者比得今次,下次又來啦!?!? 比到無得比,咪棧到時通晒天,老公/D仔女/連自己屋企人都唔聽你電話,仲唔應門添,叫天不應叫地不聞 一定係咁

男爵府

未玩夠就唔好結婚, 結左婚就唔好再玩火, 因你玩唔起, 玩火要賠上一生的幸福, 這是幼稚既行為, 唔好搵藉口黎做錯事認為自己做得o岩, 最終你是不會有好結果的~~

syhyt 寫道:
joey1201,

別墅

同他一齊我係一分一錢都唔使出. 他還給了一筆錢用來交租. 錢對他是絕對唔係問題, 己他嘅身份, 我想他仲驚過我反轉豬肚, 大家可以一齊係緣份, 他對我好已經係五年前, 初期我都拒絕他, 但他繼續關心我, 係真情打動. 我地一齊已1不是短日子 你未遇到係唔會明.

呢個地方係比人地分享經驗, 講心事, 唔係比人鬧. 唔 arm 睇就唔好睇, save 你啖氣啦和收聲啦, 唔好睇呢個topic嗱, 做個好老婆啦 !!!!

首頁

尾頁

跳至