夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: 喂)))))))))))

子爵府

小香香:
無人向樹啦))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

禁止訪問

子爵府

小香香:
你))))))))話))))))))尼)))))))))))))))))))))))))))))))))

在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

公爵府

meialo 寫道:
小香香:
你))))))))話))))))))尼)))))))))))))))))))))))))))))))))

子爵府

我又雷~~~~
靜藍媽媽 寫道:
[quote]
meialo 寫道:
小香香:
[/quote]

侯爵府

[quote]
bandband 寫道:
我又雷~~~~
[quote]

子爵府

成晚黑兩典幾睇到呢兩隻鬼,係咪巧次GIG呢~~~~
cokikaki 寫道:
[quote]
bandband 寫道:
我又雷~~~~
[quote]

翡翠宮

真係剎c我, 一kick入雷見到有隻彊屍仔 星期五晚我都有入雷, 你地一個二個去洗白白, 我個女星期五helloween左啦, 我問佢想扮咩, 佢竟然答我想扮靚女, 我話你平時咪係靚女一名囉仲使咩扮啫, 佢偷笑, 我要佢扮鬼佢話驚, 我話驚嘜鬼, 人地驚你至啱麻, 我話扮鬼有糖食架佢先肯, 但我怕我買左套衫後佢打退堂鼓我就無瘾, 所以都係同佢扮南瓜算數, 佢話巧c好玩架 但據聞每年萬勝節錦銹花園都有類似活動d小朋友半夜三更四出拍門問人攞糖仔吃, 請問有無人住個頭講d花絮黎聽下

子爵府

偶像你個囡囡又真係幾醒目噃~~~~巧似姨姨禾一樣~~~噚晚禾乜妝刀牡化,用禾既真身去示人(靚女 )咋~~~~

禽獸花園咁正有得反TRICK & TREAT??? 噚晚禾去攔貴慌刀牡MOOD仁反呢個遊戲~~~BAND仔剩係攞得兩粒糖咋~~~~
ringoivy 寫道:
真係剎c我, 一kick入雷見到有隻彊屍仔 星期五晚我都有入雷, 你地一個二個去洗白白, 我個女星期五helloween左啦, 我問佢想扮咩, 佢竟然答我想扮靚女, 我話你平時咪係靚女一名囉仲使咩扮啫, 佢偷笑, 我要佢扮鬼佢話驚, 我話驚嘜鬼, 人地驚你至啱麻, 我話扮鬼有糖食架佢先肯, 但我怕我買左套衫後佢打退堂鼓我就無瘾, 所以都係同佢扮南瓜算數, 佢話巧c好玩架 但據聞每年萬勝節錦銹花園都有類似活動d小朋友半夜三更四出拍門問人攞糖仔吃, 請問有無人住個頭講d花絮黎聽下

翡翠宮

嘩我唔咁帶小朋友去呢d地方, 自從新年人踏人事件後, 我

子爵府

之前我都驚架!但個仔又話要睇鬼,咁我地又無咁富貴可以帶佢去海洋公園反,所以噚晚趁唔係正日至去行咋~~!不過噚晚都OK喎!又唔係無位企,佢兩邊D酒吧門口有好多空位俾人地停响樹睇鬼影下相咁,都OK噃...不過就唔豬今晚仲會唔會咁思服~~~我刀想再去反呀...不過我都係睇BAND仔頭,佢爽去,禾咪帶佢再去反囉~~~~ :lol: :lol: :lol:
嘩我唔咁帶小朋友去呢d地方, 自從新年人踏人事件後, 我

子爵府

禾要去煮飯先喇~~~一陣番雷再傾~~~~

翡翠宮

嗰條鬼佬街平時都有好多鬼, 典會近鬼節無曬鬼架, 不過我相信今晚一定好熱鬧, 但可惜我無辛會JOIN啦, 因為我兩隻嘩鬼實在太細未識合去反住, 你住得好近個頭架話去就去 我在附近返工架, 有時LUNCH都會去過邊浦

子爵府

唔係呀~~~我住太子架!只係個仔早成個月前已經話要睇鬼,我見佢家吓都成七歲,我至敢帶佢去爛鬼慌度蒲咋~~~不過噚晚我都見有好多人帶埋BB去反,仲有仁帶埋狗仔添~~~好得意~~~~!

唔講住喇~~~我要去送飯先喇~~~一陣番雷再傾?~~
嗰條鬼佬街平時都有好多鬼, 典會近鬼節無曬鬼架, 不過我相信今晚一定好熱鬧, 但可惜我無辛會JOIN啦, 因為我兩隻嘩鬼實在太細未識合去反住, 你住得好近個頭架話去就去 我在附近返工架, 有時LUNCH都會去過邊浦

翡翠宮

我都做下野先, 否則年尾無泵爛屎就唔好啦

子爵府

咁我都要做吓家務先喇~~~~費時撈公吾愛番屋企就吾巧啦~~~~
我都做下野先, 否則年尾無泵爛屎就唔好啦

翡翠宮

唔會, 你老公有個咁可愛既老婆又典會唔想返歸呀

子爵府

錦又係~~~~~
唔會, 你老公有個咁可愛既老婆又典會唔想返歸呀

翡翠宮

個張大頭相係咪band仔在爛鬼坊影架

首頁

尾頁

跳至