夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

人去樓空!

del~

男爵府

Re: 我男朋友.... 傻左呀~

hahha~~~佢係咪知你鐘意呀?

男爵府

佢都係因為你而傻之嘛~~~~

大宅

唉... 唔知點解... 佢成日以為我鐘意HELLO MIMI
其實我係普普通通架O者..... (有一次佢去旅行我唔同佢去... 佢D 手信當中都有HELLO MIMI
)
不過換返黎如果一齊"MEET" 都幾HAPPY
有一次換左幾個啦
我望住張POSTER 話... EE 呢個幾靚BOR
點知真係比我抽中果個
但係今次... 佢拎左50個返大陸自己MEET
唔比我MEET :-( :-( :-(

別墅

佢好錫你喎, 買黎"tum" 你, $1000喎, 我條佬一定唔會咁做?? 我想8下佢買佐咩先湊夠1000蚊??

大宅

李吳知道 寫道:

佢都係因為你而傻之嘛~~~~

我覺得佢自己ENJOY 多D

翡翠宮

又係喎在seven可以一次過買到成千銀野又真係幾誇張喎 唔通係煙仔 避孕套 呢d叫貴價野了, 快d講黎八下.

大宅

梓謙媽咪 寫道:
佢好錫你喎, 買黎"tum" 你, $1000喎, 我條佬一定唔會咁做?? 我想8下佢買佐咩先湊夠1000蚊??

我都想知佢買左D 咩~~
佢話雜誌囉~ 食野飲野囉~
但係都無乜可能買到1000 蚊掛~
我又聽唔清楚佢有無話買煙 (佢唔食我食)
但係佢無乜可能會買煙比我 (因為佢唔鐘意我食)
有時佢唔激我果時又真係幾錫我既

大宅

ringoivy 寫道:
又係喎在seven可以一次過買到成千銀野又真係幾誇張喎 唔通係煙仔 避孕套 呢d叫貴價野了, 快d講黎八下.

一定唔會係套套啦~~ 我地唔係用呢個方法既
不過可能買返大陸滾果時用

男爵府

你心甜咋卦, 好啦, 比你晒下命啦.

別墅

不如下次叫佢直接比1,000蚊你好過啦 :lol:

男爵府

佢都係愛你先咁做o者....我都好善慕你~~
我老公都係平時買煙買雜誌先有咋...你叫佢特登買真係冇可能...而且買超過二百蚊佢都唔肯, 唔好講過$1000, 比我我都唔會o係比佢o係7-11洗$1000, 明知7-11d價錢貴, 仲要咁做...不如食左佢好過喇!!

大宅

Winnie_C 寫道:
你心甜咋卦, 好啦, 比你晒下命啦.

係呀~~ 見呢排咁多慘既topic
整返個晒命既比你地

男爵府

傻妹0黎架!:mrgreen: 其
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

大宅

毛毛虫 寫道:
不如下次叫佢直接比1,000蚊你好過啦 :lol:

我都係咁話呀!! $1000 幾好洗呀!

大宅

[quote]
jo@pong 寫道:
傻妹0黎架!:mrgreen: 其

別墅

睇黎佢真係傻左喎
買咩可以買到$1000呀???

複式洋房

恨死隔離啦
我個死佬,野都無點買過比我呀. :cry:

大宅

ruby
佢傻得咁可愛,因住d護士姐姐搶左去呀!!(d hello mini咋)

翡翠宮

你唔好咁抵死啦下下講錢一陣又會鬧交呀

首頁

尾頁

跳至