故障報告

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

王國長老

王國長老

系統問題版主都不清楚, 抱歉, 只知技術人員努力在讓系統回復正常.

edea
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

超級版主

超級版主

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

我反而想知, 雖然註冊左好耐, 但近年先開始玩bk~
想問下以前係咪都成日down架?? 即係咁多年都係咁, 定係近期先係咁?
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

子爵府

原帖由 sumlam 於 10-11-14 00:28 發表
我反而想知, 雖然註冊左好耐, 但近年先開始玩bk~
想問下以前係咪都成日down架?? 即係咁多年都係咁, 定係近期先係咁?

哦, 原來係你搭沉船

20101011190800M

酒逢知己千杯少   話不投機咪囉唆

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

bk依排成日down,我地都唔知點解,只有技術員先知發生何事 ,所以下次發帖記得唔係要召我 、edea、其他超版或版主,而係召bk管理員。

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 BingJing 於 10-11-14 00:30 發表

哦, 原來係你搭沉船

大家咁話啦, 嘿!!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 karkar39 於 10-11-14 12:34 AM 發表

之前D..POST有D會員話玩左4-5年都係甘,慣哂!

以前冇而家down得咁頻密

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 karkar39 於 10-11-14 00:34 發表

之前D..POST有D會員話玩左4-5年都係甘,慣哂!

哇, 四五年咁耐都攪唔掂, 應該請過另一班it人啦!!:;pppp:

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

有時就好正常....
如果一DOWN就DOWN一排...
會唔會就到XMAS......技術人員又整D章出黎比我地玩呀

禁止訪問

禁止訪問

王國長老

王國長老

原帖由 sumlam 於 10-11-14 00:37 發表

哇, 四五年咁耐都攪唔掂, 應該請過另一班it人啦!!:;pppp:

有D事恕不能透露, 但BK做左好多野, 呢幾年一直努力. 請包涵.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

唉!個個POST都要no4-5次先看到,又no得慢,無曬引,連回post都唔想回.

禁止訪問

超級版主

只要解決左今次嘅問題,遲d bk就精彩囉

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至