夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

偶像備忘錄

真實姓名: 你偶像
真實年齡: 唔大唔細
真實姓別: 名乎其實令女一名, 你睇下面有張車頭相就豬啦
真實高度: 五呎差半吋
真教信仰:
[img align=right]http://www.dchome.net/emote/icon/88.gif[/img]你地仲有咩想豬呀

珍珠宮

2024年龍年勳章

Re: 偶像備忘錄

攪錯呀~~咁少!!???

樣樣都想豬呀~~最好有裸照post埋上黎tim ar.

希望每天開心渡過 ;-)

翡翠宮

旦我減完肥再post過你啟下, 暫時啟住咁多sin啦[img align=right]http://home.so-net.net.tw/pennywu6699/images/17text/A7-096.gif[/img]

別墅

睇完偶像D資料後
發覺自己揀錯老公都無揀錯偶像
偶像真係好完美!!
hahahahahahaaaa 
由其是...五呎差半吋的高度
以家真係好難得搵到呢D中國傳X的高度。
完美!完美!

男爵府

睇完偶像D資料後
發覺自己揀錯老公都無揀錯偶像
偶像真係好完美!!
hahahahahahaaaa 
由其是...五呎差半吋的高度
以家真係好難得搵到呢D中國傳X的高度。
完美!完美!

我係路人甲.............>仲有個西人眼中好sexy........引c人既豐厚lip........簡直係lipstick代言人既首選

翡翠宮

阿 8 你咁講我會[img align=right]http://my.so-net.net.tw/scie/D/11/D11-013.gif[/img], 不過我都覺得以我既高度, 相信都係絶種架啦

男爵府

男爵府

偶像,

除左獨有既高度..........有咩[size=xx-large]人之處呀?

翡翠宮

仲搵緊

別墅

嘩。
呢下面仔紅紅眼眨眨真係好鬼"剎"食!

ringoivy 寫道:
阿 8 你咁講我會[img align=right]http://my.so-net.net.tw/scie/D/11/D11-013.gif[/img], 不過我都覺得以我既高度, 相信都係絶種架啦

翡翠宮

係呀我都好鍾意呢個角度, 起碼見唔到粒墨先

別墅

係。確實係好吸引!
(千其唔好比個仔見到我咁打,佢實話"媽媽又話唔可以講大話,點解媽媽你以家又講。"

子爵府

牛井:
点解無山圍尺馬架!!!!chu mui man sheung chu ma ????
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

翡翠宮

阿8你同個仔講呀媽唔係井大話, 係做緊善su.

meialo[img align=right]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_1_106v.gif[/img]你估下

別墅

我唔係童子軍喎

你個身型好正!
我飲好多奶粉都飲唔到有你呢個效果!

子爵府

牛井:
良bin 只奶粉有禁劲呀!!!!有無e cup size ah !!!
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

子爵府

阿8你同個仔講呀媽唔係井大話, 係做緊善su.

meialo[img align=right]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_1_106v.gif[/img]你估下

子爵府

牛井:
尼個dim ah !!!!
阿8 寫道:
我唔係童子軍喎

你個身型好正!
我飲好多奶粉都飲唔到有你呢個效果!

子爵府

住妹門:
牛井新look ^O^正呀!!!!要乜有乜!!!!!
仲搵緊

公爵府

首頁

尾頁

跳至