跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

原帖由 Chingchingming 於 09-10-29 12:48 發表
我都來報到先!
好開心呀!今日發現阿囡出第一隻牙仔了!

大宅

好媽媽勳章

haha...煒煒越讚越興奮呀!

原帖由 cacathepanda 於 09-10-29 13:54 發表

e~換左張相, 大個女左wor~ 仲要出牙仔lor~ 下一步係爬牛牛la~

但煒煒b連反身都未! 但琴晚佢用個健身器表演young腳 比我地睇, 咁咪讚佢叻仔law~ 點知佢就越young越落力, 讚到我口都攰埋都唔肯 ...

禁止訪問

別墅

原帖由 carrie0106 於 09-10-29 15:31 發表
話事話我想問你哋bb移家一日痾幾多次大大呀, Nicole最近一日兩次呀, 唔知正唔正常呢

正常ga...我問過醫生..話只要唔係稀得好緊要就冇問題ga...

大宅

寶媽....仲爭你未填.....快d啦!

20103月包班同學仔/女名單 :

1.Mimiko_1 (
尖沙咀,星期六,日上,下午都得)
2.雙子座bb (尖沙咀,星期六下午,星期日上下午都ok (星期六下午就最好))
3.mc_baby
(尖沙咀,星期日上下午OK
4.mc_baby
(嵐嵐的表哥仔)(尖沙咀,星期日上下午OK
5.0506baby (
尖沙咀, 星期日12:00)
6.Heike
7.Brendon_Kat(
尖沙咀,星期六,日上,下午都ok)
8.Yatsingbb(
尖沙咀,星期六,日上,下午都ok)
9.cherryird (尖沙咀, 星期日, 上或下午都ok)
10.Leung-baby (
尖沙咀, 星期六下午only)
11.lara.poon (
尖沙咀,星期六,日上,下午都得)
12.happypiggie(尖沙咀, 星期六上下午ok)
13.Beebebu (TST,
星期六下午)
14.cb_jackie (TST,
星期六下午, 星期日上下午都ok)
15.jmok227 (TST,
星期六下午, 星期日上下午都ok)
16.daisyssl (1st choice
官塘, 2nd choice TST,
星期日上下午都ok )
17. wahson0503 (TST, 星期六下午,星期日上下午都ok)

原帖由 happypiggie 於 09-10-29 14:59 發表
2010年3月包班同學仔/女名單 :

1.Mimiko_1 (尖沙咀,星期六,日上,下午都得)
2.雙子座bb (尖沙咀,星期六下午,星期日上下午都ok (星期六下午就最好))
3.mc_baby (尖沙咀,星期日上下午OK)
4.mc_baby(嵐嵐的表哥仔)(尖沙咀,星 ...

大宅

好媽媽勳章

冇睇醫生,淨係俾咗panadol佢食,好彩佢都肯飲奶,不過佢好扭計,唔肯瞓呀,唉!
原帖由 cacathepanda 於 09-10-29 15:30 發表

咩樹呀?睇左醫生未? 如果joyce肯飲,比多d奶奶佢飲! 有冇預備退熱貼,都有dd幫助嫁!

大宅

好媽媽勳章

唔知係咪sunday去人地到bbq,有個bb感冒傳咗俾joyce呢?唉...真係擔心c人喇!
原帖由 雙子座bb 於 09-10-29 15:44 發表

冷親 ??? 有無睇醫生 ??

別墅

原帖由 leung-baby 於 09-10-29 09:28 發表
呢排本人中咗一隻新病毒 , 叫BK0905毒, 毒性猛烈, 令人無時無該都心思思想睇吓個topic有咩update, 有無人response自己, 喺公司都長開BK, 有野又唔願做, 連搭車時間都唔放過, 個仔訓咗就即刻飛埋個電腦:;ppp ...

謙謙媽,我都中左呢個毒,有無藥醫呀!!!!

禁止訪問

別墅

原帖由 cacathepanda 於 09-10-29 11:42 發表

我都係呀! 近掛d奶少左,要補奶粉 又無油, 仲好似水汪汪咁! 但煒煒b又好似食多左, 尤其是林瞓果餐, 亞囝啜到發皮四, 唔知係咪冇奶! 唔通連最後果餐都要補埋奶粉!!! ...

cacathepanda,Andrew 媽,你地keep到比人奶阿b食,已經好吁叻啦!加油呀!!!!

別墅

原帖由 gurgur 於 09-10-29 13:28 發表
幫小敏敏 upload 番啲大眼'的'相啦!!
lee 張大頭相睇唔到對美人眼呀!!

同意呀!!!!小敏敏真係好動人呀,引死人咩!!

洋房

我都來報到先,好想參加你哋D活動呀......

禁止訪問

大宅

carrie唔好咁擔心啦, joyce咁叻女一定可以打敗病菌嫁!
原帖由 cnd2004 於 09-10-29 15:59 發表
唔知係咪sunday去人地到bbq,有個bb感冒傳咗俾joyce呢?唉...真係擔心c人喇!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都嚟報到喇, 熙熙今日又跟我返工喇!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

係喇, 都唔駛太介意呀, 我都係冇時間上嚟!

我而家都係追緊part 1 d post 咋, 如果又唔知你哋講緊咩喇, 雖然係遲咗d!

原帖由 gurgur 於 09-10-29 13:24 發表
米咁啦!!
我地啲posts實在快嘛,有時以為睇完晒啲post,轉頭已經又多幾個,到真係追晒已經無時間reply了,好似我咁,明明reply緊的,但琳琳一醒就要等下一個free time了,可能係 5-6 hrs之後,而且有時見已經有人答左米delete左算囉! ...

大宅

咁你BOOK咗未呀...做完手術記得要介口呀...小心take care 個傷口呀....
原帖由 gurgur 於 09-10-28 23:40 發表
hee hee....
唔知係唔係生完後啲hormones亂左龍,甲狀線(半邊)漲大左唔縮而且重大緊,睇e生話最好割左佢,驚第日變惡性!!!

應該係小手術,好common,條頸多條火車軋者,最驚個傷口發炎要好似之前咁拆番晒啲線,日日要打開 ...

大宅

會啦...有時間會上多d的, 不過而家好開心, 咁大個女未試過可以返工返得咁開心架....
原帖由 MIMIKO_1 於 09-10-29 09:34 發表
柏晞ma,

真係好耐無見啦!下次一定要出席我地既活動呀!EE都好掛住大頭BB麻…..

Daisy,

好多謝你幫我地搬屋,多d上泥啦吹水啦!知你做梗part-time都登你開心呀!你係我地既陀主泥麻….無左你就好似無左個靈 ...

大宅

joyce

bb出牙都會引起發燒的, 唔駛咁擔心架....
原帖由 cnd2004 於 09-10-29 15:22 發表
好擔心呀...joyce無啦啦發燒呀!

大宅

好媽媽勳章

多謝你呀...joyce扭咗好耐先瞓得著呀!希望佢叻叻啦!

原帖由 carrie0106 於 09-10-29 16:59 發表
carrie唔好咁擔心啦, joyce咁叻女一定可以打敗病菌嫁!

首頁

尾頁

跳至