懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

原文章由 lingha 於 08-7-17 22:58 發表
hihi~~

我去完影相返嚟la....荔枝角park真係唔錯ga...haha....

cally,

我8/17 ok ar~因圖要9月先影^^

惠,

你想what time影?

17/8你地幾點開始? 同埋去邊度影丫??
因為茵茵要番pg呀...

子爵府

cally:
我想問下你知唔知元朗有冇乜pg係ok架?

p:
話咁快你又去旅行,好開心呀,影多d靚相呀

圖:
我想問下你焯瀅個廚房玩具貴唔貴呀?我見反斗城寄左d coupon黎,我都想買個俾思行玩呀~~

子爵府

豆腐芝士凍餅

子爵府

原文章由 mlkk 於 08-7-17 23:47 發表
cally:

p:

圖:
我想問下你焯瀅個廚房玩具貴唔貴呀?我見反斗城寄左d coupon黎,我都想買個俾思行玩呀~~ ...

減左conpon$409.9
買呢隻個爐先會有聲,另外有隻65個配件個個冇聲架~~

子爵府

圖,
勁呀,個CAKE整得都幾靚呀,,,我未食過豆腐味0既CAKE,唔知係咩野味GA呢,

MAGGIE,
時間過得好快,雙嵐聽日結業禮完左就開始放假LU

公爵府

畀面勳章

原文章由 mlkk 於 08-7-17 23:47 發表
cally:

p:

圖:
我想問下你焯瀅個廚房玩具貴唔貴呀?我見反斗城寄左d coupon黎,我都想買個俾思行玩呀~~ ...

kids corner 囉, 不過貴dd..做咩呀, 而家o個度你唔番喇?
元朗我有朋友都番緊1間..我要問佢 o係邊..不過佢話係中文上堂o既...

公爵府

畀面勳章

圖,

個cake幾靚丫..我都好想試呀~~

子爵府

原文章由 phoebe^^ 於 08-7-17 23:51 發表
圖,
勁呀,個CAKE整得都幾靚呀,,,我未食過豆腐味0既CAKE,唔知係咩野味GA呢,

MAGGIE,
時間過得好快,雙嵐聽日結業禮完左就開始放假LU

食落有D豆腐味,又有少少芝士味,不過比起平時D芝士餅口感滑好多(可能我用百福個隻山水豆腐)~~

男爵府

畀面勳章 貢獻勳章

圖、phoebe

我個女唔肯去睇kitty

後尾說服她都講到口水乾

佢要爸b抱,佢問我d kitty是不是會郁~~>.<

郁就不落地~~~

唉~~~

公爵府

畀面勳章

原文章由 crystal618 於 08-7-17 23:59 發表

食落有D豆腐味,又有少少芝士味,不過比起平時D芝士餅口感滑好多(可能我用百福個隻山水豆腐)~~

係咪即係有個山水logo o個隻?? 佢o嗽 隻o既豆腐花都好好食架..
做法同平時d 芝士餅係咪差唔多架??
你post 個食譜去你blog丫...我想試下呀~~

[ 本文章最後由 callyclaire 於 08-7-18 00:07 編輯 ]

子爵府

p:
放暑假啦~~~你又會忙d lu~~不過有得去旅行就好開心

cally:
因為我想搵d星期六or星期日朝早~~因為下奏5點幾d 時間我唔係太想,有時想帶佢去下街都唔得...我已經兩堂冇返lu~~你講個間你有冇試過呀?

圖:
thx~~咁我去睇下先,我都見有折所以想買呀~~

子爵府

原文章由 callyclaire 於 08-7-18 00:05 發表

係咪即係有個山水logo o個隻?? 佢o嗽 隻o既豆腐花都好好食架..
做法同平時d 芝士餅係咪差唔多架??
你post 個食譜去你blog丫...我想試下呀~~

係呀~~
我一陣會寫blog架啦~~

公爵府

畀面勳章

原文章由 mlkk 於 08-7-18 00:07 發表
p:
放暑假啦~~~你又會忙d lu~~不過有得去旅行就好開心

cally:
因為我想搵d星期六or星期日朝早~~因為下奏5點幾d 時間我唔係太想,有時想帶佢去下街都唔得...我已經兩堂冇返lu~~你講個間你有冇試過 ...

我冇試過架..萱萱之前盲係番kids corner啦, 聽佢講過都ok架, 不過貴d~~ 但佢都係番緊下晝架..而家o個度上晝冇班咩??
我就like下晝..因為佢地2個都好晏起身...

公爵府

畀面勳章

原文章由 crystal618 於 08-7-18 00:08 發表

係呀~~
我一陣會寫blog架啦~~

thanks!! 咁我夜d去8下先~~~

子爵府

原文章由 callyclaire 於 08-7-18 00:09 發表

我冇試過架..萱萱之前盲係番kids corner啦, 聽佢講過都ok架, 不過貴d~~ 但佢都係番緊下晝架..而家o個度上晝冇班咩??
我就like下晝..因為佢地2個都好晏起身... ...

你有冇網址呀?思行好早起身架,星期六日我想同佢地去下街呀,所以有時下奏d時間唔太好~~

公爵府

畀面勳章

原文章由 mlkk 於 08-7-18 00:14 發表

你有冇網址呀?思行好早起身架,星期六日我想同佢地去下街呀,所以有時下奏d時間唔太好~~

http://www.kids-corner.com.hk/KidsCorner/AboutKidsCorner/About_Us.htm
你上去睇下丫..
你洗唔洗要埋另1間?? 我朋友話叫smartkids...不過佢唔記得左個website~ 要過2日先俾到我...

[ 本文章最後由 callyclaire 於 08-7-18 00:23 編輯 ]

伯爵府

原文章由 crystal618 於 08-7-17 21:56 發表

冇餵好耐啦~~~
著返有鐡線既bra bra,再食下D內臟,唔食既話可以食乳鴿~~~

訓覺都要帶住??係咪要帶個緊d架?
食內臟會收奶?我之前仲食雞內臟tim!唔怪得越嚟越小奶啦

侯爵府

圖,

好靚ar個cake~好想食ar~
係咪6吋ar?

maggie,

你老公off到就好la.....快d到8月就好la~

cally,

茵茵返pg到幾點ar?

子爵府

原文章由 米奇BB 於 08-7-18 01:22 發表

訓覺都要帶住??係咪要帶個緊d架?
食內臟會收奶?我之前仲食雞內臟tim!唔怪得越嚟越小奶啦

係呀~~~
食內臟會收奶架~~~
唔怪之得你話少奶啦~~~

子爵府

原文章由 lingha 於 08-7-18 01:38 發表
圖,

好靚ar個cake~好想食ar~
係咪6吋ar?

maggie,

你老公off到就好la.....快d到8月就好la~

cally,

茵茵返pg到幾點ar?

係呀~~
我整左上blog啦~~

首頁

尾頁

跳至