影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

miu~miu 發表於 24-5-2 17:50
跑車 look

就係一落車個鏡頭,要reload

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我想問,點解善宰會知女主住幾樓邊個單位嘅?
[img=500,400][/img]

大宅

miu~miu 發表於 24-5-2 17:59

我都唔明,但今日睇第三定四集,講佢地第一次喺橋見面後(女主仲係坐輪椅時)朋友車左佢後,男主係跟左佢望埋佢上樓,但我又覺得唔合情理,因為呢個係未穿越前,但第8集追上樓時已經係穿左兩次,同埋已經發生左另一次喺橋嘅情節

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

問得好
我都有呢個問號

大宅

stagea 發表於 24-5-2 18:22
問得好
我都有呢個問號

試下去小紅書睇下有冇答案先

琥珀宮

小謙仔朱媽 發表於 24-5-2 18:26
試下去小紅書睇下有冇答案先

咁快要去睇影評,我哋都未估哂

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

心有靈犀

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

ep9, 率穿到2009 年時,用嘅係善宰第一次登台送嘅手機
attach1/tmp/phpDiNhTx

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我諗男主由19歲起一路有留意女主的

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

htts 發表於 24-5-2 18:45
心有靈犀

唯有當係

珍珠宮

mcyw888 發表於 24-5-2 18:53
我諗男主由19歲起一路有留意女主的

又唔似喎, 佢連女主邊度返工都唔知

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

miu~miu 發表於 24-5-2 19:48

係wor, 以為佢應該好關注女主動態架,定係女主冇搬過屋

男爵府

回覆 stagea 的帖子

兇手好恐怖(但响behind the scene video 係成日笑既大叔), 但我覺得加入依個情節令套劇豐富左好多,女主朋友話改變命運未必代表幸福左,如果冇兇手既情節,女主就未必咁有決心去改變命運,亦難解釋點解可以穿越到(似乎係兇手傷害男主加女主,所以女主同男主既命運有特別關連)。

寶石宮

miu~miu 發表於 24-5-2 19:48

應該送佢回家時有問地址,率亦可能講住咩樓層嘅

寶石宮

mcyw888 發表於 24-5-2 19:53

佢知率好驚佢,知佢搬左,都唔會打擾佢啦. 但佢係咪一早知率做邊間公司和住係邊,咁就唔知喇

寶石宮

GreenMaDad 發表於 24-5-2 20:00
回覆 stagea 的帖子

兇手好恐怖(但响behind the scene video 係成日笑既大叔), 但我覺得加入依個情節令 ...

兇手最初係想殺率,但因善宰見佢個樣,所以就想殺埋善宰。2023 年佢坐完監,就找善宰報仇(善宰係明星,兇手要留意佢好易嘅)

但我覺得呢3 次穿越,除了救左媽媽隻手,率奪取腳或最後善宰唔使死之外,最重要係填補返善宰白等率15 年嘅空虛,起碼佢有機會表白,有率陪過佢,加埋大學時期嘅相愛。對率亦一樣,如非穿越,佢唔會知善宰救佢好多次和自己就係善宰嘅初戀。

翡翠宮

htts 發表於 24-5-2 21:54
佢知率好驚佢,知佢搬左,都唔會打擾佢啦. 但佢係咪一早知率做邊間公司和住係邊,咁就唔知 ...

可以暗中架ma
好似演唱會後都係暗中跟住女主

大宅

htts 發表於 24-5-2 21:54
佢知率好驚佢,知佢搬左,都唔會打擾佢啦. 但佢係咪一早知率做邊間公司和住係邊,咁就唔知 ...

其實善宰真係好慘,咁中意率但佢驚左自己,第8集甜得少少又要虐,真係切拜俾個GE佢地,我接受唔到好似2521咁嘅打擊喇

珍珠宮

mcyw888 發表於 24-5-2 19:53

有搬呀,男主朋友咪爆左男主飲醉酒會走去女主之前間屋大叫

翡翠宮

小謙仔朱媽 發表於 24-5-2 22:23
其實善宰真係好慘,咁中意率但佢驚左自己,第8集甜得少少又要虐,真係切拜俾個GE佢地,我接受唔到好似2521 ...

我都接受唔到

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊