影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

小謙仔朱媽 發表於 24-5-3 09:38
綱友話第8集kiss嗰度率摸善宰額頭個疤痕係大學時率再遇襲時救佢造成嘅,呢點我就唔明,明明女主未穿第三次 ...
我覺得係2009年發生(即率媽話14年前嘅事), 亦即係率夢中嘅野. 因率穿返來34歲時, 佢係俾善宰同泰成爸救左, 凶手係走左嘅, 咁應該個兇手等到2009年時再襲擊率, 亦因果次, 認得善宰. 善宰亦因為救左率, 但件事太恐怖, 所以大學率(未3穿時)係話多謝他, 但害怕見到他. 相信亦因為咁所以率家人搬屋嘅(見2012年善宰酒後去率舊屋地方灑酒癲)

大宅

htts 發表於 24-5-3 09:44
我覺得係2009年發生(即率媽話14年前嘅事), 亦即係率夢中嘅野. 因率穿返來34歲時, 佢係俾善宰同泰成爸救 ...

善宰真係好可憐啊! 你講到嗰度幕應該係捲髮率同善宰講嗰度,咁唔通佢地後來係有一齊過?(未穿越前)

大宅

小謙仔朱媽 發表於 24-5-3 09:51
善宰真係好可憐啊! 你講到嗰度幕應該係捲髮率同善宰講嗰度,咁唔通佢地後來係有一齊過?(未 ...

我想改頭像,但有冇jm可以教下我點做呀?
attach0/tmp/phpJy1pNy
attach1/tmp/php9YKedX

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

小謙仔朱媽 發表於 24-5-3 09:38
綱友話第8集kiss嗰度率摸善宰額頭個疤痕係大學時率再遇襲時救佢造成嘅,呢點我就唔明,明明女主未穿第三次 ...

應係仲有第三次穿越, 唔係無戲做架啦!
但明顯女主係忘記左啲野, 只係未有記憶咁

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 24-5-3 09:15
你轉左善宰做人像呀?

係呀,我鍾意呢張

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

小謙仔朱媽 發表於 24-5-3 09:53
我想改頭像,但有冇jm可以教下我點做呀?
正常按頭像 upload 就得, 你似係應用程式 set 左唔可以存取, 我估咋, 你試下去應用程式開番睇下得唔得
[img=500,400][/img]

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

htts 發表於 24-5-3 10:05
完美演繹咩叫鶴立雞群

htts    發表於 24-5-3 10:51

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 24-5-3 09:07
男二都揾到女主新屋住邊

所以男主都知
兇手又知

珍珠宮

mcyw888 發表於 24-5-3 10:07
係呀,我鍾意呢張
轉左? 點解我睇到仍然係舊相

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

miu~miu 發表於 24-5-3 10:10
完美演繹咩叫鶴立雞群

係囉, 揾啲咁既款企埋一齊影!

琥珀宮

mcyw888 發表於 24-5-3 10:11
所以男主都知
兇手又知

真係離奇...

翡翠宮

miu~miu 發表於 24-5-3 10:12
轉左? 點解我睇到仍然係舊相

bk係咁

翡翠宮

stagea 發表於 24-5-3 10:14
真係離奇...

全世界都知

珍珠宮

mcyw888 發表於 24-5-3 10:16
bk係咁
咁又係, 我上次都攪左兩日
不過好想睇下你換左邊張相

翡翠宮

miu~miu 發表於 24-5-3 10:18
咁又係, 我上次都攪左兩日
不過好想睇下你換左邊張相

多d上黎就睇到

琥珀宮

mcyw888 發表於 24-5-3 10:16
全世界都知

我地唔知囉...
係度考究, 做乜全劇既男人都知道

珍珠宮

mcyw888 發表於 24-5-3 10:19
多d上黎就睇到
我已經成日偷上

翡翠宮

stagea 發表於 24-5-3 10:30
我地唔知囉...
係度考究, 做乜全劇既男人都知道

因為我地係女人

翡翠宮

miu~miu 發表於 24-5-3 10:31
我已經成日偷上

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊