婆媳關係

跳至

首頁
45678...23

尾頁

禁止訪問

我的玩野99 結局篇 (我要離婚了)

伯爵府

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

真係要諗清楚,最緊要小心身子丫

禁止訪問

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁大件事,冷靜幾日先跟住坐底慢慢傾下,因為我見平時樓主老公都好幫樓主,所以估唔到會咁,可能大家都衝動左加上你話你老公情緒本身已經有問題,
大家冷靜左再好好地咁唸清楚,唔理點都好記住保重
追追逐逐  分手再失戀   

只為尋你    伴我一生

大宅

回覆:我的玩野99 結局篇 (我要離婚了)

回娘家,大家冷靜下,你嘅肝炎菌極大可能係福建族裔到得黎,不可向未開發又自私自利野蠻的FK族低頭。

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

有睇你之前寫既野,講真,襯早走啦!勉強無幸福,連個老公都咁既,仲有乜意思

男爵府

引用:回覆 Arrin 的帖子 冷靜啲先,依家火紅火

原帖由 qy_yeung 於 12-05-28 發表
回覆 Arrin 的帖子

冷靜啲先,依家火紅火綠,萬大事都有得商量,當妳諗起想離婚既時候,不如睇返你地當日 ...
當我睇返結婚個video,我又見到佢老母果頭果抽野!我老公係對我好,但真係好污糟,又唔比我去玩,洗野洗到我啲手指咁了!

booboo_long  其實你真係好叻,冷靜一排先再打算﹗
支持你,加油  發表於 12-6-13 15:12
<font color="Magenta">大家睇還睇,千萬唔好轉載去其他地方呀!!!!仲想追我既故事,就請大家合作~保持我神秘身份!!!!

子爵府

陪月勳章

諗清楚咗就跟自己意願行,無人清楚得過你自己點樣先可以令自己快樂。離婚 is not the end of the word. One door closed, another door opens. 決定要行呢步就襯未有小朋友。我祝你越活越快樂

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Arrin,

加油! 而家大家氣在頭上,分開一下冷靜一下係應該的。或者試o下咁過一排大家之間的問題可否協商到。唔得,再冷靜,再協商;再唔得,再再冷靜,再再協商。不要輕言離婚,咁便中計了。你今集要改成玩野99離間篇才對。

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

男爵府

回覆 回覆:BaoYue_BaoKun的帖子

放心!已經無唔開心,因為已經心淡,返阿媽度隻狗有人鍚已經好好了!

<font color="Magenta">大家睇還睇,千萬唔好轉載去其他地方呀!!!!仲想追我既故事,就請大家合作~保持我神秘身份!!!!

大宅

陪月勳章

全家都痴痴地

大宅

回覆:Arrin 的帖子

最緊要係自身安全,其他嘢可以慢慢處理。
無論如何,支持你嘅決定!Take care

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

多謝大家支持!我係唔會向福建家庭低頭架!請佢地食蕉啦!返咗阿媽度做下公主咪好囉!係咪先

raeNvin    發表於 12-6-25 14:43
tobbie  我都係  發表於 12-6-17 17:35
booboo_long  YEAH~我都好鍾意返阿媽度做公主  發表於 12-6-13 15:14

複式洋房

如果因為你生病而對你產生厭惡感 不就違背左結婚誓詞? 況且都未知係咪佢自己帶菌就斷言係你有問題 你一定要搞清楚! 其實就算有幾愛一個人 有時都會俾其他人同事磨光這份愛! 我會支持你的決定!

別墅

Arrin,請三思而後行,可能呢個係對你們的一個考驗。同意真他sis所講,先冷靜下來,再和c6坐低慢慢傾,很多東西得來不易…凡事方法比問題多,希望你們會有完美的決定。衷心祝福你們!

大宅

我識好多乙肝帶箘都生咗BB喎!所以未必完全関事,時候未到啫!但我都好憎D人成日話無B係女人嘅問題,好似男人完全無責任咁!1

禁止訪問

伯爵府

唔識講,但支持你所作出的任何決定,不過請慎重考慮。

加油

首頁
45678...23

尾頁

跳至