夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

pigletbear 發表於 24-2-22 21:10
樓主更新,
剛睇到老公手提
應該係隻雞send比佢既短訊

我覺得如果錯一次係可以了解發生咩事再睇願唔願諒,如果佢玩到生野都仲要去玩,就真係唔再值得你願諒,同埋點解會同雞交換電話定係唔係雞黎

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

以下回覆寫給另一個jm,但也適合你參考:

唔記得邊個名嘴講,就算俾老婆捉奸在床上都唔會認。可見搜集證據丶攤開來講都係老婆一廂情願。女方要衡量自己嘅實力和呢個男人嘅價值,再爭取最好利益。

大宅

wmt1217 發表於 24-2-23 14:51
我覺得如果錯一次係可以了解發生咩事再睇願唔願諒,如果佢玩到生野都仲要去玩,就真係唔再值得你願諒,同 ...

而家d 雞興交換wechat, 日後可返食或介紹其他朋友雞

大宅

樓主更新
頭先我都係忍唔住問短訊係邊個?
佢話係另一間club既陪酒
(佢係做日資公司,見客有時係要應酬,呢樣係無法)
我尋日睇到話一齊沖涼,其實唔係真係有講,火遮眼,覺得係,條女話自己剛沖完涼姐)
現階段
我打算相信佢最後不次

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

wmt1217 發表於 24-2-23 14:51
我覺得如果錯一次係可以了解發生咩事再睇願唔願諒,如果佢玩到生野都仲要去玩,就真係唔再值得你願諒,同 ...

雞都會交換電話桇
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

pigletbear 發表於 24-2-23 17:14
樓主更新
頭先我都係忍唔住問短訊係邊個?
佢話係另一間club既陪酒

你選擇相信同原諒
就不要再追問及偷睇了
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

玩到有性病,,,,你問下自已系米可忍下去,將來仲同佢可有性行為吗?,,,如選擇做个扮蠢的女人,就象古人吟讲,隻眼开,隻眼閉,佢識返屋企就算了

大宅

Peter2012 發表於 24-2-24 12:05
玩到有性病,,,,你問下自已系米可忍下去,將來仲同佢可有性行為吗?,,,如選擇做个扮蠢的女人,就象古 ...

識返屋企就算?
會唔會比離婚更加痛苦?

別墅

pigletbear 發表於 24-2-21 10:33
本人43,老公大4年,兩個小朋友初中,高小手
之前以為疫情,細路夜訓,工作忙(後兩點係佢講)
無行埋,近 ...

香港夫婦通病,長久無做就會無了自然行埋需要的行為,性需求,你們再傾談,改善多行埋的活動,加油

別墅

你老公未必一次啦
一次就中咁好彩? 六合彩唔見 1 次中?

真係要了解下你老公個真正召妓原因 ,唔係既一定會再發生
男人好色係人都知,好色咪好色,但扮晒野咩迷失理性 ?好難相信,即佢想推走扮比鬼迷呀?

建議了解清楚

1. 點解你地咁耐無行埋 (找原因,可能唔關身材外觀事,可能性格溝通出事都影響唔想搞)
2. 無行埋時佢點解決呢 ?

堅強! JM
愛吃貨的胖胖 Jade  

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

jadechann 發表於 24-2-24 22:53
你老公未必一次啦

肯定唔會一次啦,仲要唔帶套染埋病咁衰格。去滾知錯回頭仲可以原諒,但搞到有性病真係好嘔心,以後唔會想俾佢掂。

大宅

pigletbear 發表於 24-2-21 10:33
本人43,老公大4年,兩個小朋友初中,高小手
之前以為疫情,細路夜訓,工作忙(後兩點係佢講)
無行埋,近 ...

何須傷心,佢做初一,你做十五,各有各玩!唔好介意頭上多左環保綠啦!另外,將性病傳比佢仔女,分甘同味嘛!問佢意下如何?

大宅

090922 發表於 24-2-21 11:41
只被用手用口都染到性病?

男人好叻講大話!

珍珠宮

pigletbear 發表於 24-2-21 14:59
我明你講咩呀,我知如果想同呢個男人繼續走落去,要向前看
我個心好多疑問

因為男人貪圖新鮮感,日日食同一味會好厭

公爵府

2024勳章 虎到金來勳章

性同食兩者都係與生俱來的生理需要。做媽媽會顧及BB小朋友要食飽要食得好,但忽略咗老公無啖好食/無得食/長期捱餓。妳哋諗吓如果你D仔女長期處於飢餓/營養不良,你會點吖?相信好多媽咪自己唔食都會俾仔女食,但點解你嘅伴侶長期捱餓又視若無睹置諸不理?!大家要正視/反醒!

男爵府

pigletbear 發表於 24-2-21 13:36
多謝你既欣賞,我真係心情落到谷底
我一直都等緊啦,但好似我上面講,我同佢講左,如果佢係對我唔興奮既, ...

我係女人 但我接受唔到出面叫G
我覺得好污糟 仲要係野到病回來
我唸我無法再同他相處

複式洋房

jadechann 發表於 24-2-24 22:53
你老公未必一次啦

成件事聽落不妙
偏隱瞞和美化
我會估慣犯
不過風頭火勢可能停一排先再去咁解

子爵府

畀面勳章

Ritzmary 發表於 24-2-25 10:42
性同食兩者都係與生俱來的生理需要。做媽媽會顧及BB小朋友要食飽要食得好,但忽略咗老公無啖好食/無得食/長 ...

講得好好呀

侯爵府

叫雞到有性病真係好污糟 。可能我本身都有d潔癖,去酒店連毛巾都唔敢用既人,真係接受唔到下下洗衫,所有野都要提防黎分開 。精神好攰 。

這樣的男人我會放過自己,同仔女好好過埋下半生好過!一陣比佢搞到自己有病點算…
同埋你43都唔算好老姐,咁快大家無性行為,不如放開佢放過自己,話唔定遇到個岩既人呢

公爵府

2024勳章 虎到金來勳章

陳小b 發表於 24-2-26 08:34
講得好好呀
但BKJM唔啱聽呢,佢哋掩耳盜鈴。我講出來希望大家家庭和諧,婚姻幸福!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊