論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

Name: Tri Yuliaxxx ID No. WX 171XX9 (8) age: 25
Agent 晌馬x山. 我請左佢三個半月就炒左佢, 佢無心照顧小朋友, 只係掛住玩手機,出到街又鍾意識朋友,手機有好多佢晌屋企影既姣相.佢搵既錢係黎傾電話同買野,完全唔覺得係為自己頭家黎搵錢, 佢本身有個兩歲幾既仔. 到左香港兩個月換左智能手機, facebook既朋友由5x到尋日191個. 短短炒佢兩日加左9x朋友, 9成係男人. 所以各位急住請印姐媽媽要小心, 做野求其, 洗野次次都唔乾淨, 要踢佢先識做, 只識講國語, 表面好似好斯文有禮貌, 但為人陰沉..請左佢既媽媽要小心,佢連自己訓既地方都放滿哂野, 仲要有食剩既餅碎晌床頭.

複式洋房

回覆:已炒喪玩手機姐姐, 佢應該會出黎搵工.大家請留意

炒得好!

別墅

回覆:已炒喪玩手機姐姐, 佢應該會出黎搵工.大家請留意

後生嘅,大部份都好麻煩,鍾意喪玩電話同溝仔,分分鐘連c6都比佢勾埋!

大宅

後生就一定心野, 佢地黎得HK打工...就真係唔會好似晌印尼咁. 呢度太多誘惑, 我呢個工人好勁, 黎第一個月已經好差, 唔聽指示, 口話唔要放假要錢, 又話好怕同同D陌生人傾計, 又話見到出面D印尼TB好恐怖,呢D全都係慌話.第一日放假就唔見手機, 拎左佢家姐手機後, 就不停打電話搵人傾, 我發現佢手機晌廚房, 一睇D電話全部打出, 我無出聲, 問佢點解要放電話晌度, 佢話因為要打俾99工人問點煮送. 仲話只係打左俾99工人, 又話其他電話唔係搵佢,因為手機係佢家姐, 佢真係當我白痴, 打出同打入都唔一樣, 後來我的起心肝炒佢係因為佢帶我囡去一個公園而唔係我準佢帶,因為佢黎左14日, 我都未帶佢去過果度, 佢就C自帶佢去玩, 我唔放心就已經部署要炒佢, 就算佢唔玩手機, 佢唔服從我俾佢指示, 已經唔係一個稱職工人, 佢一心只諗自己想點, 我女又唔識講我知, 真係好危險...人生路不熟,佢如果帶我女出黎,又只顧傾計, 我囡俾人捉左佢真係無野架...因為個女唔係佢, 所以只係呢件事, 我已經決心炒佢

大宅

我想話,唔只喪玩手機,佢仲唔會坐底幫我囡沖涼, 佢只會由得我囡坐晌個算玩水, 自己照住塊銳修眉....所以搵工人湊小朋友要小心!

大宅

有無相片呀!

大宅

我只KEEP左佢既VIDEO, 相就要晌FB先見到啦!!!!!
我可以俾佢FB個名,你自己去睇

首頁

尾頁

跳至