影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

公爵府

Re: "狐狸小姐你想點?" 呢套韓劇 ????

收到pm啦, thanks!!!
毒就冇中, 千正明唔係好靚仔但就好可愛囉

ganbare 寫道:
cky05

嘻嘻,你有無中千正明毒先 ?? 有就比你啦 !!!
哈哈 ~~~ 講笑

已pm比你 !!!!!

子爵府

ganbare
收到啦!thx
姊弟戀如果只是相差5年以下我都ok!
而且都好多朋友係咁....
不過成9年就 [quote]
ganbare 寫道:
edentiffany

pm

琥珀宮

如果女主角唔係高賢廷做更好,雖然佢係拍韓劇最高身價女藝人,但對我地香港人黎講,佢認真麻麻地,我覺得阿三珣金萱兒做會仲好過佢,不過可能我會擺脫唔到佢既三珣影子感覺。

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

SandyKL

高賢廷係拍韓劇最高身價女藝人 ???
係呀 ?? 佢其實都ok 啦,不過三順真係做得好d !!!!

不過話時話千正明個家姐都幾好笑喎

琥珀宮

ganbare,

係呀,高賢廷係最高身價女藝人,佢拍一集狐狸小姐,成港紙18萬一集架,擊敗裴勇俊所創最高身價既紀錄,估唔到呢!其實有d韓國藝人係香港受歡迎,係韓國就未必係架。

做千正明家姐果個真係幾突出,我覺得佢好熟口面,好似係幾年前無線第一套播既韓劇「開朗少女」入面,初而與張娜拉作對既同學,後變成佢既好朋友叫寶貝,理個好似係佢,如果真係佢,咁佢成熟不少咯,名就唔知。

ganbare 寫道:
SandyKL

高賢廷係拍韓劇最高身價女藝人 ???
係呀 ?? 佢其實都ok 啦,不過三順真係做得好d !!!!

不過話時話千正明個家姐都幾好笑喎

子爵府

高賢廷都幾好ar~ ?-(

男爵府

好媽媽勳章

我覺得高賢貞做得都唔錯喎

千正明家姐我睇過佢"最後的舞"同"玫瑰色人生","開朗少女"我都有睇過,但係唔覺有佢既

珍珠宮

小詹,

千正明個家姐應該係做"最後的舞"而唔係"開朗少女"
小詹 寫道:

千正明家姐我睇過佢"最後的舞"同"玫瑰色人生","開朗少女"我都有睇過,但係唔覺有佢既

男爵府

好媽媽勳章

monmonpupu,

係呀,"開朗少女"我都有睇過,都唔覺有千正明個家姐
千正明家姐我好記得佢(佢叫安善英),因為佢係"最後的舞"同"玫瑰色人生"入面兩個角式都好黑人憎的
monmonpupu 寫道:
小詹,

千正明個家姐應該係做"最後的舞"而唔係"開朗少女" [quote]
小詹 寫道:

[/quote]

珍珠宮

小詹,

但我記得佢

大宅

我屋企有一套:狐狸啊,你干啥呢?

唔知係咪你地講呢套呢?
因為買左幾套,呢套未睇...

如果真係咁好睇,我聽日就開工囉...

公爵府

seven7
是一樣的, 只是釋名唔一樣吧

seven7 寫道:
我屋企有一套:狐狸啊,你干啥呢?

唔知係咪你地講呢套呢?
因為買左幾套,呢套未睇...

如果真係咁好睇,我聽日就開工囉...

大宅

如田果係咁,我今晚開始開工啦,橫掂我明天放假...嘻嘻...

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

seven7

快d開工啦 !! 阿哲沬(千正明)開頭果幾習好樣衰~好薯~
不過後來越來越cute ~~
快d睇,睇完同我講下啦 ~~~~
佢地話我已經中左千正明毒了!!!

大宅

ganbare:

我今日已睇到第五隻碟啦!

我覺得千正明初頭出場咪仲Man(因為留鬚),
後尾就細路好多!

我睇到佢同千正明向柄熙表白時,係後面攬實佢時,
真係好感動,俾我就即刻應承啦!

但係開頭點睇佢都唔係鐘意呢個姐姐喎??? ?-( ?-( ?-(

侯爵府

seven7

係呀 ~~千正明初頭出場好Man(因為留鬚),
後尾就細路好多,不過我中意呀 !!

阿炳熙想捽合千正明同阿波霸,千正明係餐廳捉住炳熙隻手,佢同阿波霸講炳熙先係佢中意

子爵府

ganbare
好耐無見 :mrgreen:
我比較鍾意千正明留鬚個樣....因為夠man

珍珠宮

seven7,

你琴日開始煲, 今日已經睇

大宅

monmonpupu:

正確來講,係尋晚個仔訓左先開始睇!
因為我今日放假,除左食野,就係煲碟啦!

本來仲想繼續睇,但係我仔放學返來,我老公放工返來,
就唔可以再咁落去啦! :-(
等今晚個仔訓左再繼續...

仲有個放屁佬,都好好笑呀!

仲有一幕,就係廢車場強吻個幕,好正呀!
等我仲以為炳熙會就範添,點知都唔得... ?-(

大宅

ganbare:

佢地幾時會開始拍拖呀?
好心急呀...

首頁

尾頁

跳至